Ann Mari (48) lanserer ny TV-kanal

Ann Mari Albertsen har sammen med to andre nordlendinger startet egen tv-kanal.

Ann Mari Albertsen har sammen med to andre nordlendinger startet egen tv-kanal. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sammen med to andre nordlendinger skal hun fôre nordmenn med egen TV-kanal for action.

DEL

Ann Mari Albertsen fra Tromsø har sammen med to andre utviklet en ny tv-kanal for actionsport med navnet Fatstone. Kanalen ble lansert 27. mai 2013 og har som mål å nå ut til unge mennesker med et friskt pust fra natur og sport.

- Kanalen tar utgangspunkt i actionsport. Den skal representere trivsel og skal vise alt innenfor sport uten motor. Fatstone skal være frisk og vise hvor mange fantastiske idretter det faktisk er, sier Albertsen.

- Kanalen inneholder programmer som snowboard, windsurfing, opplæring innenfor diverse sporter og viser den livsstilen som følger med å drive med disse sportene. Man kan si at det er en livsstilskanal.

Gir alt

48-åringen har bodd i London over en lengre periode der hun blant annet har hatt ansvaret for salg av Discovery sine kanaler i Norden og har arbeidet som strategisk rådgiver for styret i BBC Worldwide. Nå er hun tilbake til Norge og satser alt på den nye virksomheten.

- Da jeg kom tilbake til Norge kom jeg i kontakt med Kjell Vagle og vi bestemte oss for å satse på en ny norsk tv-kanal. Jeg mener det er mangel på kanaler i Norge tilpasset yngre seere som viser skikkelig utendørsaktiviteter.

I skyggen av fotball

Med kanalen håper Albertsen at alternative sportsgrener vil få økt interesse blant ungdommer.

- Målgruppen vår ligger mellom 12 og 35 år. Actionsport havner ofte i skyggen for håndball og fotball, men med denne kanalen vil andre aktiviteter få eksponering og økt oppmerksomhet håper vi, forklarer Ann Mari.

Tre nordlendinger

Bak tv-prosjektet står også nordlendingene Kjell Vagle og Even Carlsen. Albertsen håper på at kanalen vil nå ut til alle sportsinteresserte.

- Jeg tror det er marked for denne kanalen overalt og ikke bare i Nord-Norge. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger i løpet av den tiden kanalen har vært tilgjengelig, sier hun.

Artikkeltags