Alt tyder på nedrykk

TAPTE: Fløya gikk på nok en smell, og tapte skjebnekampen mot Kaupanger hele 0-3.

TAPTE: Fløya gikk på nok en smell, og tapte skjebnekampen mot Kaupanger hele 0-3. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

En mørk, mørk dag i Fløyaland.

DEL

Fløya måtte vinne. Det maktet de ikke. Istedet ble det heller et ydmykende og sårt 0-3-tap mot bunnrival Kaupanger. Nå står Fløya med åtte poeng på 18 kamper spilt, og har ti poeng opp til trygg plass med fire kamper igjen å spille. I de kampene skal de ut mot topplag i 1. divisjonen.

- Det er helt klart mye som skal klaffe om vi skal holde oss her. Det må et aldri så lite mirakel til, konstaterer Fløyas trener Roger Nilsen overfor Nordlys.

Som så Fløyas kamp fra tribuneplass i går, grunnet en karantene fra en tidligere kamp. Fra sitt ståsted kunne han ikke si stort positivt om gårdagens oppgjør.

- I dag er vi ikke påskrudd. Vi slipper som vanlig inn noen helt forferdelige mål, og vi er rett og slett ikke tilstede.

Marginer

Fløyas sesong har i stor grad vært preget av manglende scoringer, personlige feil, dommeravgjørelser og omtrent helt vårsesongen hadde ikke grønntrøyene en hovedtrener på plass.

- Tanken om at det blir nedrykk har vært der lenge, så denne kampen er ikke noe nytt.

Tydelige mangler

Om den tidligere Premier League-spilleren skal peke på noe som feller Fløya i deres jakt på beholdelse av 1. divisjon-plassen er talen klar.

- Vi er for svak fremover og bakover i banen. Vi gjør for mye feil, og vi mangler en skikkelig spydspiss, oppsummerer han.

Ingrid Mellem Mortensen var kaptein for Fløya i går, og var naturlig nok svært misfornøyd ved kampslutt.

- Det er trist at det blir sånn, og det er marginene som feller oss. Men jeg synes fremtiden ser lys ut, med Roger på plass på NTG og vi har masse lærevillige unge jenter hos oss. Det er ikke urealistisk å tenke at Fløya er tilbake i toppen om fem-seks år, sier Mortensen til Nordlys.

FAKTA:

Fløya-Kaupanger 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 Henriette Helle (5), 0-2 Camilla Ervik (54), og 0-3 Cecilie Leivdal (90)

Dommer: Jonny Anton Andreassen, Stakkevollan.

Gule kort: Andrea Hopen, Kaupanger.

Tilskuere: 50

Artikkeltags