- Alle er enige om at dette er en utfordrende tid

LEDET TELEFONKONFERANSEN: Partisekretær Raymond Johansen informerte de tillitsvalgte i Troms Arbeidparti søndag kveld.

LEDET TELEFONKONFERANSEN: Partisekretær Raymond Johansen informerte de tillitsvalgte i Troms Arbeidparti søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Partisekretæren ledet møte for tillitsvalgte.

DEL

Klokken 20.00 søndag kveld gikk en rekke Ap-ledere i Troms i et telefonmøte. Tidligere har både Nordlys og andre medier meldt at dette var et krisemøte i Troms Ap etter Roger Ingebrigtsens avgang som statssekretær og stortingskandidat.

- Det var ikke et møte i den forstand. Det var en telefonkonferanse med partiets ordførere og tillitsvalgte i Troms, der det ble gitt informasjon om hva som har skjedd og hvordan saken nå håndteres, sier informasjonsrådgiver Bernt Sønvisen i Arbeiderpartiet til Nordlys.

Når Nordlys snakker med ham klokken 20.55 er møtet avsluttet.

- I alt var det cirka 60 deltakere. Møtet ble ledet av partisekretær Raymond Johansen og Bjørn Inge Mo, fortsetter Sønvisen.

Utfordrende

- Var dette et møte der det var åpnet for diskusjon og det ble fattet noen beslutninger?

- Nei. Det var først og fremst snakk om å bringe informasjon ut til lederne, sier Sønvisen.

- Hvordan er stemningen i fylkespartiet?

- Alle er enige om at dette er en svært utfordrende tid for oss. Nå er det viktig at vi ikke bærer ved til bålet for noen av de involverte, og at vi håndterer dette på en best mulig måte. Dette er en stor prøvelse for partiet, og noe vi blir målt på. Vi må gjøre ting rett.

Rekke møter mandag

- Ble Tromsø Arbeiderpartis krav om at nominasjonskomiteen må gå av diskutert?

- Nei, det tok vi ikke stilling til.

Mandag blir det imidlertid en rekke møter angående Ingebrigtsens avgang - blant annet i fylkestingsgruppen til Troms Ap, opplyser Bernt Sønvisen.

Artikkeltags