Norwegian tilbyr høyhastighetsnett på sine Europa-flyginger - men det koster

Norwegian skal frå mars 2019 fly direkte frå London Gatwick til Rio de Janeiro.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Norwegian skal frå mars 2019 fly direkte frå London Gatwick til Rio de Janeiro. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Vil gjøre det mulig å streame filmer, TV-serier og musikk.

DEL

(NA24): Norwegian vil fra slutten av februar av tilby sine passasjerer høyhastighets-WiFi på sine europeiske ruter.

Det forteller flyselskapet i en pressemelding på søndag.

Norwegian tilbyr allerede gratis WiFi på sine flyginger i Europa, men den nye tjenesten vil gjøre det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier på flyreisen.

Mot en pris, vel å merke.

Passasjerene på Europa-flygingene vil få valget mellom tre WiFi-pakker. En er gratis, og gjør det mulig å surfe på nettet, sende meldinger og e-post.

Den andre gir et høyhastighets-WiFi som gjør det mulig å surfe raskere på nett, og gir også tilgang til alle sosiale medier. Prisen på denne tjenesten blir 5 euro, eller en knapp 50-lapp i norske kroner, i en prøveperiode.

Den tredje pakken koster 12 euro i en prøveperiode, altså nesten 120 kroner, og gir muligheten til å strømme musikk, filmer og TV-serier.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å kunne tilby høyhastighets-WiFi på europeiske ruter. Vi vet hvor viktig det er for våre passasjerer å være på nett og tror dette vil bli godt mottatt. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre flyginger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord, sier Helga Bollmann Leknes, kommersiell direktør i Norwegian, i pressemeldingen.

Artikkeltags