Søndagens oddsprogram er nydelig. Det er to spennende åttendedelsfinaler fra VM. Åge Hareides Danmark skal forsøke å slå ut Kroatia, mens Spania barker sammen med vertsnasjonen Russland. I tillegg er det full serierunde i norske eliteserie og 1. divisjon.

Søndagskupongen: Brann skal slå bortesvake Molde

Trav: Spill på dagens travløp hos BA!

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Kroatia – Danmark 1,75 – 3,10 – 4,60 H (spillestopp kl. 1955)

Klikk her for å levere dette tipset!

Det er ingen tvil om at det kroatiske laget er favoritter før åttendedelsfinalen mot Danmark. Det kroatiske laget har drøssevis med stjernespillere, særlig på midtbanen hvor Luka Modric og Ivan Rakitic har herjet i gruppespillet.

Også offensivt har kroatene store profiler i Perisic fra Inter, Kramaric fra Hoffenheim, Mandzukic (Juventus) og Rebic (Eintracht Frankfurt).

Landet spaserte gjennom gruppespillet, hvor det ble tre seire på tre kamper. De slo Nigeria 2–0 og de vant 2–1 mot Island, men det var 3-0-seieren mot Argentina kroatene viste hvorfor de må tas på alvor.

Jeg har sett kampene til kroatene, og jeg tror de er en darkhorse til å vinne hele mesterskapet. Ikke bare har de et fantastisk knippe enkeltspillere, men de er et meget sterkt kollektiv.

Det kan virke som Kroatia har fått til det Brasil og Frankrike har problemer med. De har fått stjernene til å fungere sammen som et lag.

Kroatia valgte å spare flere sentrale spillere i den siste gruppespillkampen mot Island, så de har friske bein når de møter danske søndag.

Det er sikkert de av dere som husker at Kroatia var sterke i gruppespillet i EM for to år siden, men laget røk likevel ut i åttendedelsfinalen mot Portugal etter en svak kamp. En del optimistiske dansker tror kanskje at det samme kan skje igjen søndag, men jeg tror ikke det.

Ja, jeg vet at kroatene slet i VM-kvaliken, hvor laget måtte ut i playoff for å kvalifisere seg for mesterskapet i Russland. Kroatia tapte også mot Peru i en av oppkjøringskampene til VM. Det samme laget slo danske 1–0 i Russland.

Brozovic er tilbake hos kroatene etter å ha vært suspendert mot Island.

NB! Onsdag kan du stike av med 28 millioner i Vikinglotto. Lever kupongen her

Åge Hareides mannskap spilte 0–0 mot Frankrike i den siste gruppespillkampen. Dermed har danskene nå 18 kamper på rad uten tap.

Det franske laget har skuffet stort spillemessig i VM. De har en haug med stjerner i troppen, men det virker ikke som landslagssjef Didier Deschamps har klart å skru laget skikkelig sammen.

Nå tror jeg det venter en tøffere oppgave.

Hareide får tilbake Leipzig-spilleren Yussuf Poulsen som var suspendert sist. Det er heller ikke utenkelig at Nicolai Jørgensen går inn på topp hos Danmark. Han satt på benken mot franskmennene.

Danmark har møtt Kroatia fem ganger tidligere. De har vunnet to kamper hver, og spilt én kamp uavgjort. Kun én gang tidligere har lagene møttes i et mesterskap. Det var i EM i 1996. Den gangen tapte danskene 0–3.

Og jeg tror de kan gå på en ny smell her. Kroatia har kanskje verdens beste midtbane, og offensivt har de karer som er store, sterke og vet hvordan de skal få ballen i mål. Kroatene har vist at de kan score i etablert spill, på dødball og på kontringer.

I denne kampen vil antakeligvis kroatene ha ballen mest. Danskene vil trolig legge seg bakpå og forsøke å kontre de gangene mulighetene byr seg. Åge Hareides menn kan gjøre stjernegalleriet til Kroatia frustrert, men ikke nok til å vinne kampen.

VM-drømmen til danskene stopper i åttendedelsfinalen. Jeg lanserer spill på Kroatia til fine 1,75 i odds. Spillestopp er klokken 1955.

Klikk her for å levere dette tipset!

Her er vårt singeltips søndag 1. juli:

Kroatia–Danmark 1,75–3,10–4,60 H

Total odds: 1,75