Norsk tipping får ikke tak i Troms-vinner

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne uken var det Gulltrekning i Lotto. Potten var på noe så vilt som drøye 30 millioner kroner. Det ble 5 vinnere, så de fikk den pene summen 6 millioner, hver.

DEL

En av vinnerne var en person fra Sørreisa. Norsk Tipping har så langt ikke klart å få kontakt med vinneren.

De fire andre vinnerne var fra Stavanger, Sigdal, Skien og Beiarn.

- Er det mulig? Er dette sant? Jeg får sjokk her, hjelpe meg. Jeg kan bare si tusen takk, jeg kan ikke si noe mer, sa vinneren fra Stavanger til Norsk Tipping.

- Vi har en haug med barnebarn og oldebarn som kan få litt av den store premien. Vi er så glade og skjelvne at vi nesten ikke kan stå oppreist her.

Fest på hytta

Vinneren fra Sigdal vant med en familiekupong.

- Den har gått siden Lotto startet. Tidligere har vi hatt 6 rette og noen småpremier, men ikke noen slik premie. Det blir litt deling mellom familiemedlemmer nå.

- Dette kom tvert på meg gitt, jeg hadde ikke sett det for meg. Jeg har bare levert kupongen og ikke tenkte så mye mere på det. Jeg lovet en gang kona mi at jeg skulle levere den fast som en familiekupong og da ble det slik, sa vinneren fra Sigdal.

Vinneren fra Skien, hadde fest på hytta da Norsk Tipping ringte.

- Dette er det beste som har skjedd meg siden noengang. Det kommer til å ta helt av her nå, sa hun.

Ny bil

Vinneren fra Beiarn hadde spilt system og dermed vant han også 21 stk. 3.-premier, 63 stk. 4.-premier og 35 stk. 5.-premier. Totalt vant mannent 6.163.635 kroner.

- Hæh! Stilig! Vi har lyst på ny bil og å gjøre litt med huset, så over seks millioner kommer godt med. Nå skal jeg informere kona. Det blir nok greit å sprette en prosecco nå ja, sa han og la til:

- Du knep meg midt i kveldsstellet her, så det ble også minneverdig. Vi har aldri vunnet stort før, men drømmmen har vært der hele tiden, og vi kunne ikke timet det bedre.

Artikkeltags