Gå til sidens hovedinnhold

Da mannen fra Troms så det ubesvarte anropet i kveld, sjekket han lotto-kupongen før han ringte tilbake

Artikkelen er over 4 år gammel

To vinnere delte førstepremien i kveldens lottotrekningen. Den ene av lørdagens to Lotto-millionærer kan takke mannen for premien. Han insisterte - og hun vant 7,3 millioner kroner.

En Oslo-kvinne kan takke mannen for at hun fikk telefonen fra Hamar lørdag kveld, forteller Norsk Tipping på sine hjemmesider.

- Ja, i formiddag lurte han på om det ikke var på tide å spille Lotto igjen. Jeg sa at jeg ikke hadde tid, men han insisterte og vi leverte en 10-ukers, forklarte kvinnen, som ønsker å være anonym.

Den andre Lotto-millionæren er fra Troms.

- Ja det er her jeg er født og oppvokst, men jeg har bodd mange steder på Østlandet før jeg nå har flytta hjem igjen, sa mannen da til Norsk Tipping da de fikk tak i ham på telefonen.

- Jeg så det var et ubesvart anrop fra Norsk Tipping, og da sjekka jeg kupongen. Det var jo artig, sa mannen, som ønsker å være anonym.

Han hadde levert sine tre faste Lotto-kuponger hos Joker på Gibostad i dag.

- Jeg har levert de samme kupongene i mange, mange år, men aldri hatt mer enn fem rette. Men det gjelder å ikke gi opp. Om du ikke er med, kan du iallfall ikke vinne, sa mannen.

- Har du noen planer med premien?

- Nei, i grunnen ikke. Jeg har det bra, men det kommer vel til å dryppe litt på ungene. Vi får se, sa den glade, men sindige Troms-mannen.

Kommentarer til denne saken