Mens Brian sov stjal noen bilen hans, krasjet med to andre og stakk av

Brian Pedersen Fallsen ved bilen som ble skadet da biltyven stakk av natt til onsdag. Foto: Martin Bentzen

Brian Pedersen Fallsen ved bilen som ble skadet da biltyven stakk av natt til onsdag. Foto: Martin Bentzen

Artikkelen er over 3 år gammel

Mens Brian Fallsen sov stjal noen bilen hans, kræsjet i to andre biler og stakk

DEL

Da skieleven skulle kjøre til skolen onsdag morgen  var både bilen og skiene søkk vekk. - Det er skikkelig krise, sier Brian Pedersen Fallsen.

Skadet to andre biler

Skiskytteren fra Kjøllefjord går på Nordnorsk Skilinje i Nordreisa. Han bor på hybel sammen med kameraten Martin Bentzen i sentrum av Storslett. Synet som møtte dem på gårdsplassen onsdag morgen satte en skikkelig støkk. Brians grønne golf var vekk. Martin Bentzens bil var bulket. Det samme var en annen bil som sto på gårdsplassen. - Biltyven har rygget ut og truffet de to andre bilene. Martins bil har fått ganske store skader. Den andre bilen hadde en mindre bulk, forteller Fallsen.

Må låne ski til helga

 skiboksen på taket lå skiene. - Det var 6-7 par konkurranseski, deriblant det beste paret mitt. Det er skikkelig surt, sier skiskytteren som skal gå KM i langrenn i Nordreisa denne helga. - Jeg må prøve å få lånt meg et par ski, men det blir ikke det samme. Nå håper jeg bare at bilen og skiene kommer til rette, sier Brian Pedersen Fallsen.

Biltyveriet ble meldt til politiet. Øyvind Gundersen, som er operasjonsleder ved Troms politidistrikt sier at samtlige patruljer er på utkikk etter bilen.

- Så langt har vi ikke klart å finne den, sier Gundersen.

Det var Framtid i Nord som omtalte saken først.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken