Her hyller Star Wars-stjernen sin avdøde mor med ulvekyss i Polar Park

I romjulen besøkte skuespiller Billie Lourd Polar Park og den ekslusive Wolf Lodge. Ut fra teksten på Instagram-kontoen til Billie Lourd kan det også se ut som om hun fikk ulvekysset.

I romjulen besøkte skuespiller Billie Lourd Polar Park og den ekslusive Wolf Lodge. Ut fra teksten på Instagram-kontoen til Billie Lourd kan det også se ut som om hun fikk ulvekysset. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Ifølge TV2 besøkte Star Wars-stjernen Billie Lourd (25) Indre Troms og Polar Park nå i romjulen.

Billie Lourd er datter av filmstjernen Carrie Fisher, som døde etter et massivt hjerteinfarkt på en flytur fra London til Los Angeles lille julaften for ett år siden.

Ville se himmelen vifte med underlivet

Ifølge datteren hadde moren en utenomjordisk besettelse av nordlyset, og på sin Instagram-konto skriver Billie Lourd innledningsvis at hun aldri fikk anledning til å se nordlyset sammen med sin mor, men at hun reiste til Nord-Norge i håp om å få se himmelen løfte sitt mørke skjørt – og vifte med underlivet…:

My momby had an otherworldly obsession with the northern lights, but I never got to see them with her. We journeyed to northern Norway to see if we might “see the heavens lift up her dark skirts and flash her dazzling privates across [our] unworthy irises”. And she did. I love you times infinity.

Brukte norsk fotograf

På den 25 år gamle filmstjernens Instagram-konto ligger også et bilde av en av ulvene i Wolf Lodge i Polar Park. Bildet er kreditert den anerkjente norske fotografen Thomas Eckhoff, som bekrefter at han var vært hyret inn til et fotooppdrag for filmstjernen i romjulen:

– Jeg vil si at det var en veldig fin seanse. Det var godt å være tilstede. Det var et unikt øyeblikk, sier Eckhoff til TV 2.

Kommenterer ikke

Billie Lourd (25) spilte rollen som løytntant Connix i «The Force Awakens» fra 2015, og hadde også en rolle i «The Last Jedi».

Til Fremover har Stig Sletten i Polar Park følgende kommentar på spørsmål om Billie Lourds besøk i romjulen:

– Vi kommenterer ikke gjesters opphold i Wolf Lodge. Beklager.

Artikkeltags