Gå til sidens hovedinnhold

Ti gode grunner til å være Nordlys-abonnent

Artikkelen er over 3 år gammel

I september 2014 lanserte vi Nordlys Pluss. Drøyt tre år senere har nærmere 11.000 blitt heldigitale Nordlys-abonnenter.

Like mange har et komplettabonnement. Det vil si at rundt 11.000 får papirutgaven i postkassa, i tillegg til å ha tilgang på alt innhold på Nordlys.no.

På tre år har Nordlys vokst med rundt 5.500 abonnenter og passerer snart 22.000 abonnenter totalt. Sjefredaktør Helge Nitteberg er svært fornøyd med utviklingen.

- Flere abonnenter betyr at vi kan satse enda mer på god journalistikk, og det skal vi gjøre, lover redaktøren.

Her lister han opp ti gode grunner til å bli abonnent – eller fortsette å være det.

  1. SISTE NYTT:  Vi skal alltid være først med siste nytt. Senest de siste dagene, med uværet «Ylva», ser vi hvor viktig det er for leserne våre å kunne holde seg oppdatert. Gjennom Nordlys.no finner du siste nytt døgnet rundt.  
  2. UNDERSØKENDE JOURNALISTIKK: I tillegg til å følge nyhetsbildet for å holde deg oppdatert, bruker vi ressurser på å undersøke og avdekke forhold innen politikk og samfunnsliv som ellers ikke ville kommet til overflaten.  
  3. GODE HISTORIER: De som lykkes med noe, de som har opplevd noe skjellsettende eller som rett og slett har en god eller sterk historie, det er godt lesestoff. Framover vil satse enda mer på feature- og reportasjejournalistikk.  
  4. DEBATT: - En viktig del av vårt oppdrag handler om å skape en opplyst offentlighet, en arena der meninger brytes og refleksjoner deles. Gjennom Nordnorsk debatt finner du et vell av innlegg fra våre medarbeidere, i skjønn forening med sterke og viktige bidrag fra dere som er lesere.
  5. NÆRINGSLIV: Suksess, fiasko, nyetablering, konkurs, innovasjon og historie. Vi har et mangfoldig næringsliv i nord, og vår næringslivsredaksjon, Nord24, følger det som skjer tett – hver eneste dag.  
  6. SPORT: Idretten er Norges største folkebevegelse og favner både topp og bredde. I vår sportsdekning er vi opptatt av begge deler, og vi dekker alt fra onsdagsrenn for barn og unge til Tromsø IL i eliteserien med samme engasjement.
  7. LEVENDE BILDER: - Det siste året har vi satset på levende bilder fra nyhetshendelser, arrangementer og ikke minst fra sportens verden. Vi ser at interessen er stor blant vårt publikum for å følge med på det som skjer – når det skjer – gjennom levende bilder.       
  8. TROMSØ: Tromsø er en by hvor det skjer enormt mye og er den store motoren i vår region. Tromsø er også vårt utgiversted. Derfor er det naturlig for oss å ha et tungt fokus på det som skjer i byen vår. Nordlys er det største og viktigste mediehuset i Tromsø og skal fortsette å være det.   
  9. KULTUR: I Tromsø og i regionen er det et særdeles levende kulturliv. Dette skal vi speile med nyheter, reportasjer og anmeldelser. I tida framover vil vi satse mer på kultur. Det vil du som leser merke, lover sjefredaktør Nitteberg.
  10. PAPIR: Papiravisa leses fortsatt av svært mange. Det er rett og slett en god opplevelse å lese nyheter og reportasjer på papir. Vi tror papiravisa blir viktig for mange i lang tid framover. Derfor skal vi styrke den. I fortsettelsen vil du finne mer lesestoff i avisa – og fra og med om ei uke får du avisa i to deler. En hoveddel med nyheter og sport – og del to med Nordnorsk debatt, kultur og livsløpsstoff. På lørdager vil del to bestå av et featuremagasin.

Kommentarer til denne saken