Gå til sidens hovedinnhold

Nordlys viser alle kampene i den historiske sesongen for TIL 2020/Fløya

2021 kan by på litt navneforvirring, men innholdet er en større kvinnefotball-satsing enn noengang. Nordlys vil vise alle seriekampene direkte.

Foran årets fotballsesong har TIL 2020 og Fløya samlet kreftene til en historisk satsing på toppfotball for kvinner i Tromsø.

Den nye klubben heter TIL 2020, har samlet de beste spillerne fra Fløya og TIL, fått inn noe nytt og har de fleste spillerne i stallen på profesjonelle kontrakter.

De har overtatt Fløyas plass i 1.-divisjon og starter sesongen 2. pinsedag (neste mandag), med hjemmekamp mot KIL/Hemne.

Sammen med resten av konsernet i Amedia og streamingportalen Direktesport.no, så kan Nordlys-abonnenter se samtlige 20 seriekamper med laget i årets 1.-divisjonssesong.

– Vi er storfornøyde med å ha kommet hit. Nordlys har i mange år sendt hjemmekampene til Fløya i 1.-divisjon og så mange bortekamper som har latt seg gjøre gjennom egne løsninger og noen samarbeidsaviser. I 2021 kan vi endelig by på hele pakken, og det er på tide, sier strømmesjef i Nordlys, Lars Eidissen.

Lørdag denne helga tjuvstarter Nordlys dekningen med å vise generalprøven mot Medkila klokken 14.

OBS! Men hva er det med navnet?

2021-sesongen kan by på noe forvirring blant de fotballinteresserte. For offisielt heter det nye laget, med TIL-logo på draktene, for Fløya fortsatt. Det er mot klubbens eget ønske, men skjedde på grunn av formalia og tidsfrister i fjor høst.

Dermed vil det nye laget på Direktesport, NTB og av Nordlys selv omtales som Fløya i 2021-sesongen.

– Selv om vi heier på TIL 2020 nå, så har vi kommet frem til at det er ingen vei utenom for å få færrest mulig misforståelser. Vi vil omtale laget med deres offisielle navn Fløya i årets sesong, melder Eidissen.

Kommentarer til denne saken