(Avisa Nordland)

Fredag kveld ble mannen fra Nordland hele 14.034.780 kroner rikere.

– Det er helt ufattelig og ubeskrivelig. Jeg er nesten målløs. Jeg hadde lagret nummeret til Norsk Tipping. Jeg så dere hadde ringt, men jeg så det ikke før etter jeg var tilbake fra trening. Jeg gikk inn på appen og sjekket kupongen min med en gang. Jeg var helt skjelven og har fremdeles høy puls, sier mannen like etter at han får de gode nyhetene.

Han forteller at pengene vil komme godt med for en planlagt oppussing.

– Ja, vi skal snart begynne å pusse opp. Vi kommer også til å ta oss en ferie. Det er for tidlig å si hvor, men nå kan vi jo reise hvor vi vil, sier mannen som leverte kupongen på mobilen.

I tillegg til nordlendingen vant en kvinne fra Oslo samme sum. Norsk Tipping har ikke lyktes med å komme i kontakt med vedkommende.

– Vent, det er jo 1. april?

En mann fra Sarpsborg vant tredjepremien på 1.948.474 kroner.

– Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Dette er mye penger. Samboeren sitter og smiler fra øre til øre, sier mannen, som satt og slappet av i sofaen da han fikk den overraskende telefonen.

– Vi satt og så på tv da du ringte. Vi er kjempeglade. Pengene kommer til å bli brukt til boligformål. I tillegg blir det nok en oppgradering på hotellet når vi skal på en ferietur som allerede er bestilt, sier sarpingen, som ønsker å være anonym.

Den nasjonale premien gikk til en mann fra Fredrikstad. Han satt og så på hockeykamp da vi ringte og trodde nesten ikke sine egne ører.

– Vent, det er jo 1. april. Du tuller med meg? undrer mannen når vi forteller om premien.

Etter å ha forsikret mannen om at millionbeskjeden slett ikke er løgn, ble det en lettet stemning i andre enden.

– Det er helt utrolig, endelig var det min tur. Jeg har tippet i flere år, men aldri vunnet stort.

Båtplaner

– Dette kommer veldig godt med. Vi har hatt lyst på ny båt en stund, og det ser ut som vi oppgraderer med et par fot nå. Jeg blir nøtt til å melde til båtforeningen og be om større plass, humrer mannen.

– I tillegg til båt så har vi noen barn som også skal få noen kroner.