Franske Christophe dukket plutselig opp hos Johnny: – Mange single kvinner stilte hagen sin til disposisjon

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Onsdag formiddag holdt Johnny Holsæter på ute i hagen sammen med sin far. Plutselig sto det en engelsktalene franskmann på gårdsplassen og lurte på om han kunne få lov å slå opp telt i hagen til familien, og Johnny var ikke vanskelig å be.

– Når det kommer en så blid og smilende ung mann med ei slik utstråling, så kan man ikke si noe annet enn ja, sier Holsæter noen timer etter at franskmannen Christophe Drnct har forlatt Nordens Paris, til fordel for franske Paris.

Single kvinner

Han har nemlig syklet helt fra Paris opp til Tromsø, hvor han til slutt endte hos familien Holsæter i Workinnmarka. Familien og Christophe fant raskt tonen, og Johnny tilbudte han å overnatte i barnas lekestue. Men da kona Ann Mari Holsæter kom hjem fra jobb, ble hun flau.

– Hun ble flau for at jeg ikke hadde bedt han overnatte på gjesterommet, så det ble da den endelige løsninga.

Johnny delte sin historie på Facebook utpå ettermiddagen torsdag, gikk det nesten ei kule varmt blant Holsæters kvinnelige bekjentskaper på Facebook.

– Ja, det var mange som stilte hagen sin til disposisjon av de single damene i området. Ei av niesene mine ville også slå opp telt i hagen vår, humrer Johnny.

Trivelig

– Er det normalt å bare åpne dørene til fremmede som kommer på døra?

– Som sagt, han var en positiv kar, og vi hadde ingen betenkeligheter med å la han overnatte. Han sa selv at jo lenger nord han kom, jo triveligere ble folket. Han har nok heller ingen problemer med å bli kjent med folk, sier Holsæter.

Artikkeltags