Politiet fant narkotika i bilen. Nå sitter kjæresteparet på hver sin fengselscelle

Artikkelen er over 2 år gammel

Et litauisk kjærestepar ble i forrige uke pågrepet og varetektsfengslet i en større amfetaninsak.

DEL

Det ble funnet narkotika i bilen de kjørte. En 30 år gammel mann erkjent kjøp av 500 gram amfetamin og har samtykket til fire ukers varetektsfengsling.

Han er også siktet for bruk av narkotika og kjøring i ruspåvirket tilstand. En hutigtest ga utslag på både THC (virkestoff i hasj), kokain og buprenorfin.

En 34 år gammel kvinne benekter kjennskap til narkotikaen, men er likevel varetektsfengslet i to uker. Nord-Troms tingrett mener det foreligger fare for bevisforspillelse og at de vil forsøke å unndra seg straffeforfølging.

Saken etterforskes ved Finnsnes lensmannsdistrikt. Rog Even Hagensen ved Finnsnes lensmannsdistrikt sier de er tidlig i etterforskning, og vil foreløpig ikke gi tilleggsopplysninger ut over det som framgår av fengslingskjennelsene fra Nord-Troms tingrett.

Paret sitter nå i samme fengsel. Retten har også bestemt at kvinnen kan holdes i full isolasjon slik at de to siktede ikke får mulighet til å kommunisere med hverandre. Mannen er bare ilagt brev og besøkskontroll og har muligheter til å kommunisere med andre innsatte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken