Full cupfest: Se fem nordnorske oppgjør direkte på nordlys.no!

UT PÅ TUR: Tror du TIL tar seg greit videre i NM-cupen borte mot Bjørnevatn? Det kan du finne ut på nordlys.no. Vi viser TILs cupkamp i samarbeid med NRK, i tillegg til fire andre cupkamper der Amedia har rettighetene.

UT PÅ TUR: Tror du TIL tar seg greit videre i NM-cupen borte mot Bjørnevatn? Det kan du finne ut på nordlys.no. Vi viser TILs cupkamp i samarbeid med NRK, i tillegg til fire andre cupkamper der Amedia har rettighetene. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hvem går videre på veien mot Ullevaal? Vi viser kamper fra alle de tre nordligste fylkene.

DEL
 

Onsdag kveld spilles første ordinære runde i NM-cupen i fotball for menn.

Det blir en kveld med direktesendt fotball i høysetet på nordlys.no, der vi skal vise fem oppgjør til våre abonnenter.

Dette er kampene vi har på cupmenyen onsdag (klikk deg inn på hver enkelt abonnementslink for å se):

Viser alle Troms-lagene

Amedia har sikret seg rettighetene til å vise alle cupkamper i 1. og 2. runde som NRK ikke viser. I tillegg vil du få tilgang til relevante kamper NRK strømmer via nordlys.no. Dette gjelder blant annet cupmøtet mellom Bjørnevatn og TIL denne onsdagen.

– Cupen står veldig sterkt i Norge. Det vet alle som er bare litt interessert i fotball. Cupen er ikke minst en gyllen mulighet for mindre klubber til å lage en real festaften. Nordlys skal gjøre sitt til at flest mulig får ta del i cupfestene i nord, sier sjefredaktør Helge Nitteberg i Nordlys.

Alle lagene fra Troms som fortsatt er med i cupen er mulig å følge direkte på nordlys.no.

– Her er det så mange interessante kamper at det nesten er umulig å bare velge én. Men alle som har en favorittklubb fra Troms som fortsatt er med i cupen, har mulighet til å følge laget sitt direkte på nordlys.no, påpeker Nitteberg.

– Cup er cup, som Arne Scheie sier det. Alt kan skje. Det er bare to år siden Senja sendte TIL ut av cupen, og TIL har vært gjennom straffesparkkonkurranse mot antatt svakere lag ved flere anledninger de siste årene, minner Nitteberg om.

Blant annet ble det avgjørelse på straffespark mot både Mjølner og Finnsnes i 2014, der TIL vant begge. Om Bjørnevatn klarer å holde TIL i 120 minutter vil vise seg onsdag kveld.

Spesielt lag som TIL og TUIL vil nok bytte en del på laget og gi mange sjansen til å få spilletid, men begge de to klubbene ønsker definitivt å få en opptur etter vonde opplevelser i serien sist helg.

Ha en strålende cupkveld på nordlys.no!

STREAMEFEST: Alle disse fem lagene kan du se i aksjon på nordlys.no onsdag – f.v. Steffen Skogvang Pedersen, TUIL (mot Lyngen/Karnes), Kristian Edøy Hanssen, Fløya (mot Salangen), TIL, her ved Isberget (mot Bjørnevatn), Jonathan Barlow, Finnsnes (mot Mjølner) og Sebastian Jensen, Senja (mot Alta).

STREAMEFEST: Alle disse fem lagene kan du se i aksjon på nordlys.no onsdag – f.v. Steffen Skogvang Pedersen, TUIL (mot Lyngen/Karnes), Kristian Edøy Hanssen, Fløya (mot Salangen), TIL, her ved Isberget (mot Bjørnevatn), Jonathan Barlow, Finnsnes (mot Mjølner) og Sebastian Jensen, Senja (mot Alta). Foto:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken