Frode har fått ny jobb - flytter fra Tromsø

SLUTTER: Frode Danielsen slutter i BDO, tre og et halvt år etter at han startet som kontorleder i Tromsø.

SLUTTER: Frode Danielsen slutter i BDO, tre og et halvt år etter at han startet som kontorleder i Tromsø. Foto:

– Vi er veldig fornøyde, sier styreleder.

DEL

Frode Kristian Danielsen (53) er tilsatt som ny administrerende direktør i Narvikgården AS, melder Fremover.

Danielsen, eks PWC, kommer fra Tromsø der han fra 2015 forsøkte å bygge opp konkurrerende BDO i byen.

Han hadde da lagt bak seg en tøff tid i PwC etter at Troms Kraft gikk til erstatningssøksmål mot revisjonsselskapet som følge av Kraft & Kulturskandalen

I BDO ble han partner og kontorleder for en storsatsing med 30–40 ansatte. Men etter hvert sluttet flere ledere ved kontoret.

Stine Lettrem gikk til konkurrerende KPMG og uttalte at det hadde vært en del uro rundt BDO, som en av årsakene til jobbskiftet.

I sommer sluttet også Danielsen.

Nå har han altså fått ny jobb i Narvik.

– Utadvendt, strategisk og utviklingsorientert

Ifølge en pressemelding har man forsøkt å finne erstatteren til forrige daglige leder i Narvikgården – Erik Sommerli – siden tidlig i sommer.

Styreleder i Narvikgården, Børge Edvardsen Klingan, beskriver Danielsen som utadvendt, strategisk og utviklingsorientert, med god kjennskap til eiendom og forretningsutvikling.

– Vi er veldig fornøyde med at Frode Kristian Danielsen har takket ja til stillingen og er sikker på at han i sin rolle som administrerende direktør i Narvikgården AS vil bidra til etablering, trivsel og vekst i vår region, siteres Børge Edvardsen Klingan på i pressemeldingen.

Flytter fra Tromsø

Danielsen er fra Tromsø, men ønsker nå å flytte til Narvik. Danielsen har høyere revisorutdanning fra NHH og er godt kjent i næringslivet i Nord-Norge hvor han i vel 20 år som partner har bygget og ledet noen av landsdelens største kompetansemiljøer innenfor revisjon, rådgivning, advokat og regnskapstjenester. Danielsen har både i rollen som revisor og rådgiver arbeidet med noen av de største offentlige- og privateide foretakene i landsdelen.

LES MER:

Artikkeltags