Hun blir direktør-vikar i Næringsforeningen

FUNGERENDE DIREKTØR: Lene Wium overtar roret i Næringsforeningen i Tromsøregionen mens Trude Nilsen er ute i mammapermisjon.

FUNGERENDE DIREKTØR: Lene Wium overtar roret i Næringsforeningen i Tromsøregionen mens Trude Nilsen er ute i mammapermisjon. Foto:

Lene Wium er ansatt som vikarierende direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen.

DEL

Wium, som er selvstendig næringsdrivende og fylkesaksjonskoordinator for TV-aksjonen, tiltrer stillingen 10. november, opplyser Næingsforeningen i en pressemelding.

Wium trer inn i stillingen når nåværende administrerende direktør, Trude Nilsen, går ut i foreldrepermisjon.

Wiums kontrakt løper frem til august 2020.

I pressemeldingen sier Wium at hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven:

- Jeg har levd og åndet for utvikling av næringslivet, og jeg vil være med å videreutvikle det arbeidet som nåværende administrasjon har begynt på. Det har skjedd mye spennende i foreningen de siste årene, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Wium.

Styreleder Stein Windfeldt og administrerende direktør Trude Nilsen er fornøyde med ansettelsen:

- Lene har en solid og allsidig erfaring som vi vil får stor nytte av når hun skal holde i tømmene i Næringsforeningen. I tillegg har Lene spisskompetanse på å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling, og det er jo helt i kjernen av det vi i Næringsforeningen skal bidra med overfor medlemmene våre, sier Windfeldt i pressemeldingen.

Artikkeltags