Politiet hadde nok å henge fingrene i Troms politidistrikt natt til lørdag. Vi oppdaterer nattens hendelser fortløpende her.

En naken og full dame ble hentet på et utested i sentrum. Hun ble kjørt inn til politihuset, men kviknet såpass til at hun fikk ta drosje hjem, meldte politiet på Twitter klokka 03.44 i natt.

På Bardufoss var det en voldshendelse utenfor Jokern mellom sivilister og militære. Politi og MP var begge på stedet. Det er snakk om overfladiske skader på en person.

Også i Tromsø var det en voldshendelse på et utested i sentrum. Minst to personer er sparket og/eller slått. Tre gjerningspersoner forsvant fra stedet. Politiet sier de har gode spor å gå etter.

Det oppsto også slagsmål mellom rundt 10 menn i sentrum. Kamphanene løp til alle retninger da politiet ankom, men alle slapp ikke unna. En 20 år gammel mann ble anmeldt for besittelse hasj. En 25 år gammel mann ble bortvist fra sentrum resten av natta.

Russen samlet seg ved/på flyplassen. Det er ikke først og ikke siste gang det skjer, men Avinor ønsket disse fjernet, blant annet fordi de gjennomførte jekketralleløp i flyplassterminalen. Politiet måtte ut for å få kontroll.

Saken oppdateres!