Mye slåssing og mange i arresten i natt. Dame tatt for pirat-taxi

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet i Tromsø ble tilkalt til et industriområde etter melding om slåssing like etter midnatt natt til søndag.

- En person ble tatt hånd om av ambulansen, og en mistenkt ble innbrakt av politiet og satt i arrest. Vedkommende, en utenlandsk statsborger i 40 årene, anmeldes av politiet for vold, melder politiet på Twitter.

Skader i ansiktet

Senere på natta ble politiet tilkalt etter slåssing på et utested i Tromsø.

- En mann i 40-årene ble fraktet til legevakta med skader i ansiktet. Noe senere ble samme mann innbrakt til arresten på grunn av utagering og beruselse. Han anmeldes også for forulemping av offentlig tjenestemann, melder politiet.

Han var ikke alene i fyllearresten natt til søndag. En overstadig beruset kvinne kunne ikke gjøre rede for seg, og ble satt i arresten etter en legesjekk.

Sov utendørs

Og en beruset mann i 30-årene ble innbrakt og satt i arrest etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg samt gitt feil personalia. Det samme skjedde med en beruset mann i 20-årene.

På Finnsnes ble politiet tilkalt da en beruset mann satt og sov utendørs. Også han ble tatt hånd om av politiet og satt i drukkenskapsarrest.

Mistet tann

I Vadsø i Finnmark fikk en person slått ut en tann i en voldstildragelse. 

- Det er uklare omstendigheter.  Politiet oppretter sak og forsøker å finne ut av det, melder politiet, som også skriver på Twitter at det har vært en del alkoholrelaterte meldinger i Finnmark.

- De aller fleste ordnet på stedet. Det har vært kaldt så å være lettkledd utendørs og påvirket er ikke smart.

Politiet i Harstad kom over en kvinnelig bilfører i 20- årene som de mistenker kjørte pirat-taxi. Hun blir anmeldt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken