Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 4Flunk funker

Artikkelen er over 13 år gammel

Trives du først i Flunks selskap er det mye hygge for pengene.

Stressa? For mye kjas og mas i hverdagen? Mye støy fra gater og streder? Ta en Flunk morgen og kveld, og skulle ikke det hjelpe, vel så ring meg på mandag. Flunk er bandet som får den mest kaffebardelikate chill out-skive til å høres ut som et samarbeidsprosjekt mellom Scooter og Rammstein.

Anja Øye Vister har en svalhet i stemmen som om hun er redd for å bruke opp mikrofonen. Herrene Jo Bakke (strenger), Ulf Nygaard (vokal og programmering) og Erik Ruud (trommer) følger fint på med en sober og smakfull kombinasjon av elektronika og akustiske elementer.

Personal Stereo (gitt ut på Beatservice i Tromsø) er mer helhetlig, mer nedpå, mer lavmælt, mindre springende og noen hakk bedre enn forgjengeren Morning Star fra 2004.

Trives du først i Flunks selskap er det mye hygge for pengene, og kvartetten sjarmerer som vanlig med skamløse tjuverier (alternativt; respektfulle nikk til forbilder og inspirasjonskilder).

REMs The One I Love lever og ånder i tittelkuttet, Change My Ways er basert på Neil Youngs Out On the Weekend og See You er en ren og pen og supersøt (kreditert vel å merke) cover av en Depeche Mode-singel som er så gammel at Martin Gore laga den på sveivesynth.