Sophie Elise tar Justin Bieber-fansen i forsvar

FORSVARER FANSEN: Bloggeren var på konserten. Nå forsvarer hun fansen. Foto: Mediahuset Nettavisen.

FORSVARER FANSEN: Bloggeren var på konserten. Nå forsvarer hun fansen. Foto: Mediahuset Nettavisen.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

- Ikke skyld på de stakkars jentene på første rad.

DEL

Justin Bieber stormet av scenen på Chateau Neuf etter å ha hisset seg opp over fansen. Bieber hadde sølte vann på scenen og forsøkte å tørke det opp med en skjorte. Da fansen dro i skjorta han tørket med, ble det for mye for ham.

Han stormet til slutt av scenen og kom aldri tilbake igjen.

«Dessverre har det vært en tøff uke for meg, med lange dager og ikke noe søvn» der jeg måtte være «på» foran kameraer og fansen, etc. På ingen måte ville jeg fremstå som slem, men valgte å avslutte showet fordi de på første rad ikke ville høre.» skrev superstjernen på Instagram torsdag kveld

I ettertid har jentene på første rekke fått mange hatmeldinger i sosiale medier.  Blogger Sophie Elise var til stedet på konserten, og tar jentene i forsvar.

«Som dere vet skulle jeg se Justin Bieber i kveld, og det ble altså en framføring av låten "boyfriend" før han stakk av scenen. Hva skal man si? Jeg forstår at man kan være sliten, trøtt og lei av å jobbe så mye som han gjør. Jeg forstår også at han er en "diva", og at han vet hvordan man skaper overskrifter - noe han gjorde nå. » skriver hun i bloggen.

Hun mener jentene på første rad selvsagt ikke forsøkte å ødelegge showet.

«Jeg mener ikke man skal skylde på de stakkars jentene på første rad. De går på barneskolen, og at de prøver å ta på sitt store idol forstår jeg også.»

Artikkeltags