På catwalken for en god sak

PÅ CATWALKEN: Modell Marlen Bakke var blant de mange som stilte opp på Kirkens bymisjons årlige moteshow i Tromsø fredag kveld.

PÅ CATWALKEN: Modell Marlen Bakke var blant de mange som stilte opp på Kirkens bymisjons årlige moteshow i Tromsø fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Hva har TIL, Ishavsbyen, Tromsø Storm, flamencodansere, modeller og kulturhuset Kulta til felles?

DEL

Jo, de alle stilte på catwalken på Radisson Blu i Tromsø sentrum fredag kveld. Anledningen? Kirkens bymisjons årlige moteshow - som i år gikk av stabelen for niende året på rad.

- Hvert år i ni år har vi arrangert et spektakulært moteshow. Grunnen til at vi gjør det, er todelt. Det skal være et moteshow med mening, med et budskap. Årets budskap er kjærlighet, sier Vibeke Olsen, samfunnskontakt for Kirkens bymisjon i Tromsø.

Godt oppmøte

- Det andre er at vi som veldedig organisasjon skal ha muligheten til å gi gode opplevelser tilbake til folk som har vært med å bidra til vår drift, fortsetter hun.

Det så tromsøværinger ut til å sette pris på, for flere hundre hadde møtt opp i bankettsalen på Radisson Blu fredag. Både kvinner og menn spradet opp og ned catwalken, kun avbrutt av noen dansesteg og dertilhørende jubel fra salen.

- Folk kommer til å få se mye kjærlighet, litt pole dancing, men først og fremst masse, masse flotte klær, briller, smykker og sko, sa Vibeke Olsen til Nordlys i minuttene før showet braket løs.

Skryter av frivillige

Hun benytter også anledningen til å skryte av de mange som har stilt opp for at moteshowet skulle la seg gjennomføre.

- Vi har 50, 60, kanskje 70 personer som jobber på frivillig basis for dette showet. De gjør en fantastisk innsats for å bidra til at vi kan få muligheten til å dele opplevelsen, men også tjene litt penger, sier Olsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken