Mann i 20-årene kjørte i 110 km/t i 60-sonen

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

110 km/t i 60-sonen

En mann i 20-årene ble fotgjenger i natt. UP målte en fart på 110 km/t i 60-sonen i Tromsøysundtunnelen, og mannen ble fotgjenger på stedet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Knakk lyktestolpe

Ved Bodin videregående skole kjørte en bil inn i en lyktestolpe i natt. Uhellet endte uten personskader, men lyktestolpen knakk, opplyser politiet i Salten på Twitter.

Kjørt hjem av politiet

I Mosjøen fikk politiet inn en melding om en overstadig beruset person som lå på bakken i sentrum. Mannen kom seg på beina, og ble kjørt hjem av politiet, sier politiet i Helgelands Twitter-konto.

Dobbel reinpåkjørsel

Ved E6 i Munkefjord ble det rapportert om to reinpåkjørsler i løpet av kort tid. Kjør forsiktig, skriver Østfinnmark politidistrikt på Twitter.

Storstilt promillekontroll

Det ble foretatt promillekontroll både langs Stakkevollvegen og i Tromsdalen i natt. Totalt ble 107 bilførere kontrollert, uten reaksjoner, forteller Troms politidistrikt på Twitter.

Stoppet badenymfer

I Karasjok forstyrret feststemte badenymfer natteroen. Politiet var festbrems, og endte kveldsaktiviteten, skriver Østfinnmark politidistrikts Twitter-konto.

Artikkeltags