Nå er «Kobra» giftig: – Dette kommer de til å huske i seriekampene

Kaptein for TIL, og nettkjenning og seier for tredje gang på rad.

Artikkelen er over 5 år gammel

TILs kaptein for anledningen mener han har tatt tak i seg selv.

DEL

Zdenek Ondrasek (26) ble etter å ha jobbet godt over en periode belønnet med kapteinsbindet i TILs kamp mot Mjøndalen i La Manga mandag.

Der ordnet tsjekkeren 1-1-scoringen da TIL snudde kampen på under to minutter og vant 2-1.

Det var en godt utført kontring der Magnus Andersen spilte ut til Morten Moldskred på venstresiden. Innlegget hans havnet hos Ondrasek på bakerste stolpe, og avslutningen hans utmanøvrerte Mjøndalens nordnorske keeper Ivar Andreas Forn.

Like etterpå kjørte TIL nok et hurtig angrep, der Lasse Nilsen til slutt serverte Magnus Andersen foran mål, og kampen var kjapt snudd.

– Vi har overtaket

– Det føles fantastisk nå, for vi startet ikke bra. De scoret et tidlig mål (allerede i kampens andre minutt) og vi spilte ikke bra – men det viktigste for oss var at vi viste dem at vi har overtaket. Vi har et sterkt lag, vi scoret to fine mål og vi vant. Det er selvfølgelig viktig, sier Ondrasek til Nordlys.

– Det er oppkjøring, men vi må vise dem at vi har overtaket, og det kommer de til å huske i seriekampene, smiler tsjekkeren, som i fjor ble utvist i sluttminuttene da TIL tapte borte for Mjøndalen i 1. divisjon.

26-åringen står nå med scoring i alle de tre siste kampene til TIL i Spania. Han startet med et innhopp mot Aalesund der han svidde en kjempesjanse alene med keeper Sten Grytebust, men etter det har det kommet nettkjenning både mot La Manga Club (4-0), Sogndal (3-1) og Mjøndalen (2-1).

– Hyggelig å være kaptein

Ondrasek mener også det var stas å få være kaptein mot Mjøndalen.

– Det er faktisk ganske hyggelig å ha det (bindet) på armen, men vi får se om det blir flere ganger, smiler TIL-spissen.

Han gjentar det han sa til Nordlys søndag, at vinteren har vært litt urolig på grunn av alt snakket om en mulig overgang bort fra TIL.

– Det har vært tøft. Jeg tenkte for mye på det, og visste ikke helt hva som skulle skje. Men for noen få uker siden tok jeg en avgjørelse om å fokusere på fotballen og ikke de samtalene og diskusjonene, og jeg er fornøyd med det. Nå er jeg fokusert på fotballen og tenker ikke på de tingene. Jeg føler meg bra på banen, sier Ondrasek.

KAMPFAKTA:

Mjøndalen-TIL 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 Morten Sundli (2), 1-1 Zdenek Ondrasek (Moldskred) (68), 1-2 Magnus Andersen (Nilsen) (69).

Gult kort: Lars-Gunnar Johnsen, TIL.

TILs lag (4-2-3-1): Benny Lekström - William Frantzen (Hans Norbye i 45 min.), Magnar Ødegaard, Henrik Gjesdal, Lasse Nilsen (Kent-Are Antonsen i 13 min.) - Marcus Hansson (Lars-Gunnar Johnsen i 45 min.), Christian Landu-Landu (Remi Johansen i 18 min.) - Magnus Andersen (Mikael Norø Ingebrigtsen i 18 min.), Gjermund Åsen (Jonas Johansen i 29 min.), Thomas Drage (Morten Moldskred i 45 min.) - Zdenek Ondrasek.

TILs neste: Treningskamp mot TUIL onsdag 11. mars.

Artikkeltags