Gå til sidens hovedinnhold

Mistenkelig dødsfall i Harstad

Artikkelen er over 2 år gammel

En kvinne i 50-årene ble funnet død utendørs i Harstad.

Klokken 07 torsdag morgen fikk politiet melding om at det var gjort funn av en død person på en vei ved Bergseng i Harstad.

Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Ikke identifisert

Ifølge Børge Bertelsen, politiadvokat i Harstad-politiet, er avdøde en kvinne i 50-årene.

– Vi har en tanke om hvem det er, ut ifra den kunnskapen vi har foreløpig. Men vi har ikke gjort noen formell identifisering ennå, sier Bertelsen til Nordlys.

Avdøde ble funnet av en person som var ute og luftet hunden.

– Politiet har sikret åstedet og har krimteknikere på stedet. Det foretas også rundspørring i området, skriver politiet på Twitter like før klokken 09.30.

Etterlyser vitner

Bertelsen forklarer at det er omstendigheter rundt funnet som gjør at politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig. Politiet har imidlertid ingen holdepunkter for at avdøde er utsatt for en straffbar handling.

– Det er ikke noen spesielle omstendigheter utover at vedkommende ble funnet utendørs, uten noen tilsynelatende forklarende grunn, sier Bertelsen.

Den døde kvinnen ble funnet på en vei ikke langt fra et boligfelt, forteller han.

– Vi tar kontakt med personer i området, og foretar en rundspørring. Sånn sett er vi også interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha observert noe, eller vært i kontakt med vedkommende, sier Bertelsen.