Sjekk MdGs parodi på seg selv

Artikkelen er over 5 år gammel

- Hadde det ikke vært for at du satt på Stortinget, ville du vært politiker!

DEL

Miljøpartiet De Grønne i Lyngen ble i mars startet av en gjeng ivrige sjeler, helt uten politisk erfaring. De leverte valgliste, og siden har det gått i ett med valgkamp.

- Vi har hatt en eventyrlig vekst. Ved sist måling lå vi på syv prosent, og det er veldig bra, sier 1. kandidat Mikal Nerberg.

- Ler av oss og andre

Som en avslutning på intensive uker før valgdagen, har de lagt ut en video på sin Facebook-side der de harslererer med egen politikk - og andres valgkampføring.

- Det er en slags morsomhet som går på bekostning av oss selv og flere, sier Nerberg og utdyper:

- Vi spøker med at det ikke har gått helt vår vei i valgkampen, i sekvensen med velgeren som vil ha bedre bilvei... Det er jo ikke det vi står for og ønsker.

De parodier også Tverrpolitisk liste i Lyngen, som har lagt ut mange filmer i valgkampen.

- Det er jo en smart taktikk, men som vi ikke har kjørt. Førstekandidaten fra Tverrpolitisk liste synes den var morsom, det skrev han i en melding til oss, sier Nerberg og ler.

Prøvde seg

Og videoen har slått an blant flere. I skrivende stund er den sett 2.900 ganger - altså av nesten like mange som det er innbyggere i kommunen.

- Vi tenkte at "jaja, til slutt får vi prøve oss på litt video, vi og". Og det har jo gått bra - selv om det at man får en premie bare er spøk.

- Eller, alle vil jo vinne en bedre verden, så den premien kan vi dele hvis alle legger litt innsats i det!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken