Ole Martin røk ut av Mesternes mester

KONSENTRERT: Hanne Haugland i nattest mot Ole Martin Årst.

KONSENTRERT: Hanne Haugland i nattest mot Ole Martin Årst. Foto:

Av

Reaksjonsevnen til Ole Martin Årst (44) kom til kort i møte med tidligere friidrettsutøver Hanne Haugland (51) i kveldens nattest i Mesternes mester.

DEL

NETTAVISEN: I den tredje episoden av det populære NRK-programmet var deltakerne gjennom flere konkurranser, før det viste seg at Hanne Haugland lå nederst på den sammenlagte poenglisten.

– Jeg tror jeg velger en veldig tøff motstander, sa Haugland til resten av deltakerne da hun fortalte at hun valgte Ole Martin Årst som konkurrent til nattesten.

Han lå nest nederst på poenglisten, og ble derfor ikke overrasket.

Krevende nattest

Den tidligere fotballproffen, som blant annet har spilt for både Tromsø IL og to belgiske toppklubber, synes nattesten var veldig krevende.

– Den var helt grusom. Jeg har aldri slitt med å være nervøs i konkurranser før, men det gjorde jeg nå, sier han til Nettavisen.

I nattesten, hvor du må ta imot to av tre lysrør som faller ned for å vinne, viste Haugland rask reaksjonsevne. Hun tok de to første lysrørene, og dermed måtte tromsøværingen se seg slått.

– Jeg kjente at jeg mistet konsentrasjonen, og jeg tenkte på helt andre ting. Jeg var sjanseløs og for dårlig, men har kun meg selv å takke, sier han, som synes det var kjipt å ryke ut.

Har ikke fått vist seg fram

Selv om den tidligere fotballspilleren ikke var bitter etter tapet, innrømte han i programmet at det var med en liten bismak at han tapte.

– Det er en litt ekkel følelse, jeg må innrømme det, fordi jeg føler jeg ikke har fått vist meg fram, sa han.

Til tross for at han ikke kom langt i programmet, er han glad for muligheten han fikk til å bli med.

– Det var helt topp, og en fantastisk gjeng. Jeg synes konseptet er supert, så jeg var ikke i tvil om at jeg ville være med, sier han til Nettavisen.

Årst forteller at han likte at konkurransene i programmet var så varierende. Selv trodde han at han ikke mestret statiske øvelser så bra, men det viste seg at han ikke var så verst.

– Det fine er at det hjelper ikke så mye å forberede seg, for du må takle det der og da. Det er et spenningsmoment, sier han.

Artikkeltags