Gå til sidens hovedinnhold

Her er i alle fall en god nyhet i grave-Tromsø

Artikkelen er over 4 år gammel

Den har vært stengt så lenge at man nesten har glemt at den eksisterer, men i ettermiddag - i verste fall onsdag - skal Mellomveien endelig åpnes for fri ferdsel igjen. En av de viktigste ferdselsårene for nord-sør-trafikken på østsida av øya - og også for å komme seg opp på Tromsøya, har vært stengt siden juni. Nå ser imidlertid prosjektleder Arne Tessemi vann- og avløpsseksjonen i Tromsø kommune enden.

- Man skal være forsiktig med å love noe i denne bransjen, men hvis alt går som det skal, så begynner de vel nå med asfalteringen. Og klarer de ikke å bli ferdig i dag, så blir det i morgen, sier Tessem.

Ferdigstillingen av veibiten hvor foreløpig to nye leilighetsblokker er kommet opp, har vært utsatt og utsatt. Samtidig har arbeidene på Strandveien lagt ytterligere begresninger på trafikkavviklinga.

Men hvis alt nå endelig går som det skal man senest i morgen kunne kjøre hele Mellomveien, selv om det fortsatt pågår arbeider ved lielighetskomplekset ved St. Elisabeth-senteret hvor det er innsnevret kjørebane.

Kommentarer til denne saken