Gå til sidens hovedinnhold

Her er ukens mest leste saker

Artikkelen er over 5 år gammel

Fikk du med deg disse?

Ukens aller mest leste sak hos Nordlys er strengt tatt ikke en sak avisen selv skrev, men et leserinnlegg fra tidligere ordfører i Tromsø Jens Johan Hjort.

I leserinnlegget, som har blitt lest av nesten 175.000 personer, skriver Hjort et brev til statsminister Erna Solberg der han kritiserer behandlingen fotballspilleren Chuks har fått i møte med Politiets utlendingsenhet.

Brevet, som Erna også svarte på, kan du lese her.

Dyr bytur

Den nest mest leste saken denne uken handler om uheldige Thomas som bestilte èn drink og èn øl og endte opp med å betale 139.000 kroner.

Har du stiv nakke og vil ha tips til hva du kan gjøre? Da bør du se denne videoen. Det er det svært mange andre lesere som har gjort denne uken.

En annen sak som engasjerte folk er historien om Børge Jentoftsen som måtte krangle seg inn på en Hurtigbåt fra Tromsø til Harstad etter en operasjon på UNN. Jentoftsen kom i rullestol og ble først nektet adgang om bord i båten.

En litt sør historie fra uken som er gått, er saken om Linnea (9) som skulle fly alene fra Oslo til Evenes. Linnea var litt lei seg over å måtte forlate moren, og flyvertinnen lot derfor niåringen få servere passasjerene. De gav henne til og med en liten uniform som hun kunne bruke mens hun jobbet.

Etter flyreisen ringte Linnea til mamma og fortalte stolt om opplevelsen på flyturen. Se de søte bildene her.

- Skutt etter på fjelltur

Enkelte av Nordlys sine saker er forbeholdt våre abonnenter. Av disse sakene er det Ingrid, som forteller at hun ble skutt etter av en rypejeger,som har engasjert flest lesere. Ingrid forteller at hun var på tur på Ringvassøya da en person skjøt etter henne. Les saken her

En annen sak som mange lesere har funnet interessant er saken om jegerne som skjøt to elger gjennom gjerdet til Polar  Park.

Nordlys sin næringslivsredaksjon, Nord24, skrev tidligere i uken en sak om Tromsø-firmaet der nesten halvparten sa opp på et halvt år. Den var det mange lesere som valgte å klikke seg inn på.

En søt, men viktig sak som engasjerte Nordlys-lesere denne uken er saken om barnehagen i Tromsø som hengte opp et meget spesielt skilt. – Den mest rørende beskjeden jeg har sett på lenge, så intervjuobjektet. Saken kan du lese her.

Mandag var det spesielt en sak våre abonnenter ønsket å lese. Det var historien om modige Geir som sto frem som HIV-smittet. Geir var blitt smittet etter en ferieflørt, og fortalte hvordan livet hadde blitt endret etter å ha fått diagnosen.

SMITTET: Geir Sandbakk ha vært HIV-smitted i 10 år etter Brasiltur. (Foto: Tom Melby)

Geir fikk HIV etter en ferieflørt. Les saken her

Kommentarer til denne saken