Hvorfor i alle dager elsket vi dette så mye da vi var yngre?

Er du blant dem som spiste massevis av tørre nudler, koste deg med eggedosis eller hadde ketchup på alt da du var barn? Du er definitivt ikke alene!

Mange barn er ganske kresne, og derfor er det rart hva de egentlig putter i seg av snåle kombinasjoner og merkelige «retter». 

Vi tok en runde i Side2-redaksjonen, og dette er hva vi enten har spist tonnevis av selv, eller sett andre barn kose seg med. 

Sleng igjen en kommentar under om du har flere ting å legge til!  :)

Tørre nudler hvor man drysset krydderblandingen over

Dette var det hotteste snackset som også var lov å ha med på skolen til hverdags. Altså, hvem har vel ikke knasket i seg x antall tørre Mr. Lee-nuddelpakker med krydderet strødd over? Det beste var når man kom til bunns og kunne helle alt i seg.

Lompe med smør, sukker og kanel 

Noe de fleste faktisk fikk lov å spise av mamma og pappa i ukedager. NESTEN som ekte lefse ...

Elleville brusblandinger

For eksempel Cola blandet med Solo og en dæsj champagnebrus i. Høydepunktet i alle barnebursdager var å mikse Cola og Solo 50/50, og så sa man at man skulle ha «Colo» eller «Sola». De som var ekstra kule slang oppi champagnebrus i tillegg.

Brødskive med ketchup 

Og kanskje også sprøstekt løk hvis man var ekstra gæren. Aner ikke hvor det kom fra, men godt var det, og noen av oss levde praktisk  talt på dette til frokost og lunsj i flere år. Stort pluss for at det er enkelt og at det alltid er noe du har i skapet.

Brødskive med potetgull

Knasende og salt slager. 

O'Boy - og gjerne spise den med skje

O'Boy i melken etter skolen gikk ned i litervis. De tøffeste sjekket hvor mange skjeer med O'Boy de kunne spise uten å le og sprute alt utover kjøkkenbordet.

Eggedosis

Når mora di bakte, var det om å gjøre å få slurpet i seg noe av eggedosisen. Noen ganger spiste vi det også alene. 

Medisterkaker med brun saus og poteter - med KETCHUP

Hvorfor ikke? Man hadde ketchup på alt man kunne ha ketchup på, seff.

Ketchup på ris

Samma greiene. Alltid ketchup. På alt. 

Tress-softis

Hver gang man hadde Tress-is, var det om å gjøre å røre skikkelig fort i den, sånn at det ble en gusjefarget, softisaktig masse. Drit-DIGG.

Kalde pølser

Hvorfor? Aner ikke. Men vi har spist masse av det. Samme med kokte grillpølser. Hva er vitsen????

Nugatti med gulost 

Dette var noe man så med frysninger på at andre barn trykket i seg på matpakka. Vi skjønner fortsatt ikke helt greia, men noen digger det tydeligvis.

Rabarbra med sukker 

Det er egentlig sykt vanskelig å spise rabarbrastilker i seg selv. De fliser seg som kjent opp og er nesten umulig å bite av. Men sukkeret gjorde det verdt strevet. 

Grandiosa hvor vi plukket av all paprikaen

Noe Grandiosa tydeligvis tok til seg etter hvert - og laget en variant av det som er Norges mest spiste pizza, men da uten paprikaen.