Gå til sidens hovedinnhold

Da Lene åpnet pizzarestaurant måtte politiet komme for å dirigere trafikken

Artikkelen er over 6 år gammel

HARSTAD (Nordlys.no): For noen uker tilbake åpnet Lene Jakobsen sin egen avdeling av Pizzabakeren i Harstad. Allerede etter en uke hadde hun omsatt for over 400.000 kroner.

– Det gikk over all forventning. Det oppsto såpass kaos utenfor restauranten at politiet kom for å dirigere trafikken. Dette er bare noe jeg ble fortalt, da jeg måtte stå inne i restauranten og lage pizza, sier Jakobsen til Nordlys.

Åpningsuka omtales som tidenes åpning av en Pizzabakeren, blant 103 andre utsalgssteder i kjedens 10 år gamle historie.

Ekstrabiler

Den første uka var ventetida på levering av pizza helt oppe i tre timer. Pizzabakeren i Harstad har to egne pizzabiler, men måtte hente inn privatbiler for å få alt til å gå unna. På et tidspunkt sto kokkene med pizzaer i alle hendene og bare ventet på at ovnene skulle bli ledig.

– Vi hadde to ovner, og to biler. Privatbiler måtte hentes inn, og vi måtte få en ekstra ovn for å få det til å gå raskere.

Konkurranse

Lene Jakobsen er daglig leder på Pizzabakeren i Harstad. Hun forlot en trygg jobb som vernepleier for å søke lykken som selvstendig næringsdrivende. Det har hun ikke angret på.

– Ikke i det hele tatt. Dette er drømmen, og jeg stortrives, sier hun.

Harstad har mange etablerte pizzarestauranter. Fra før finnes både Peppes, Dollys, Milano, og flere andre leverandører. Men det er ikke noe Lene Jakobsen ser mørkt på.

– Byen har behov for en pizzaleverandør til. Vi er ikke en tradisjonell restaurant, men en takeaway-kjede så derfor tror jeg det er plass til oss også.

Kommentarer til denne saken