Mann ramponerte flere biler – pågrepet av bevæpnet politi

SKADEVERK: Flere biler hadde fått rutene knust i Tromsdalen tirsdag kveld. En mann ble pågrepet av bevæpnet politi.

SKADEVERK: Flere biler hadde fått rutene knust i Tromsdalen tirsdag kveld. En mann ble pågrepet av bevæpnet politi. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Dramatikk i Tromsdalen.

DEL

Politiet fikk tirsdag kveld melding om en mann som gikk løs på en bil med det som skal ha vært en slegge, i Isbjørnvegen-området i Tromsdalen.

– Meldingen gikk ut på at en person slo løs på en bil med en slegge. Etter hvert fikk vi flere meldinger om at det gjaldt en leilighet også, sier Lennart Steffensen, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Bevæpnet politi

Like før klokken 19 opplyser politiet at de har kontroll på vedkommende. Mannen ble pågrepet av flere bevæpnede politifolk like ved Amfi Pyramiden.

– Per nå er han ivaretatt av oss. Når vi rykker på et slikt tilfelle som dette, valgte vi å bevæpne oss, sier Steffensen, men legger til at pågripelsen forløp uten den store dramatikken.

– Det gikk for så vidt greit, etter forholdene, sier operasjonslederen.

Tok beslag i øks

Politiet er ikke kjent med at noen personer skal ha blitt skadet i forbindelse med hendelsen. Da Nordlys var på åstedet for skadeverket, sto det flere biler utenfor med knuste ruter. I tillegg var det store skader på vinduene i en nærliggende leilighet.

Nordlys observerte også politipatruljen på stedet ta beslag i en øks.

– Det er gjort veldig mye skadeverk der. Jeg vet ikke eksakt hvor mange biler det dreier seg om, men det jobber vi med å skaffe oss oversikt over, sier Steffensen.

Artikkeltags