Gå til sidens hovedinnhold

Mann knivstukket flere ganger – skal ikke være fare for livet hans

Artikkelen er over 2 år gammel

Mannen er tatt inn til behandling ved helsesenteret i Alta.

–IFINNMARK:  Fornærmede er tatt inn under behandling ved helsesenteret i Alta. Han er ikke alvorlig skadet. Dreier seg om stikkskade i en arm. Han er ferdig behandlet av helse og er nå hos politiet for avhør, sier operasjonsleder Eirik Pedersen til iFinnmark.

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 4.55.

– Politiet drev livreddende førstehjelp på stedet i et forsøk på å stoppe blødningene i påvente av helsepersonell, fortalte operasjonsleder Svein Erik Jacobsen i Finnmark politidistrikt til NTB klokken 5.50.

LES OGSÅ: Mann i 20-årene knivstukket gjentatte ganger av kvinne 

Bodde på samme adresse

Mannen skal ha blitt stukket i overkroppen gjentatte ganger. Politiet har kontroll på kniven de mener ble brukt.

– Den fornærmede og sikte har en relasjon i at de har samme adresse, sier han.

Hendelsen skjedde i denne boligen. Det var mye blod inne i leiligheten, opplyser politiet til NRK Finnmark.

Pedersen bekrefter at det var en sosial sammenkomst. Det skal ha vært totalt seks personer på stedet, og ikke alle bor på samme adresse.

– Vi er i initialfasen i etterforskningen av saken, og i første omgang gjelder det å avhøre de som har vært til stede da dette skjedde. Vi vil også ta en undersøkelse av åstedet, sier operasjonslederen.

Kjenning av politiet

En kvinne i 20-årene er mistenkt i saken. 

Ifølge Jacobsen har hun «et navn hos politiet», og det skal være snakk om «gjentatte ganger», blant annet i forbindelse med vold. Den skadde er også «i politiets register jevnt over», ifølge operasjonslederen.

Kommentarer til denne saken