Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 30-årene slått ned * Avsluttet fest med seks deltakere * Rånere bortvist * Aggresiv okse på vift

En rekke hendelser lørdagsnatta for politiet i Troms.

Tromsø: Slåsskamp nedenfor Fylkesbygget. En mann i 30-årene ble slått ned av en mann i 20-årene. Vi har to vitner til hendelsen. Fornærmede blir kjørt til legevakt, den mistenkte blir pågrepet og kjørt til arrest.

Tromsø: Avsluttet fest på sør-Tromsøya. Seks festdeltakere. Eier fikk beskjed om å avslutte festen.

Sjøvegan: Politiet fikk inn melding om en bil som gled inn i døra på en restaurant på Sjøvegan. Etterhvert kom det melding om at en eller flere personer i bilen var skadet. Fører erkjente uaktsom kjøring etter at han sladdet og mistet kontroll på bilen. En passasjer er kjørt til sykehuset i Narvik for undersøkelse da han ble slått bevisstløs i smellen. Førerkortet ble beslaglagt.

Finnsnes: Politiet fikk melding om en hissig mann med kniv like utenfor sentrum. Politiet fikk raskt kontroll på mann og kniv. Mistenkte, en mann i 20-årene blir anmeldt for skremmende adferd og bæring av kniv.

Tromsø: Fire rånere på parkeringsplassen på Charlottenlund er bortvist av politiet etter klager fra naboer.

Tromsø: Patruljen kom over tre ungdom som framsto som ruset, deriblant en som var mindreårig. Alle tre er innbrakt til politistasjonen, og det vil bli tatt urinprøve.

Tromsø: Melding om 2 løse og aggressive okser som går langs Tønsvikveien. Politiet skal prøve å finne og varsle bonden.

Harstad: En mann i slutten av 20-årene anmeldes for urinering på offentlig sted i Harstad sentrum.

Tromsø: @Utrykningspol stanset en mann i 20-årene langs Stakkevollvegen, mistanke ruskjøring. Blir framstilt for legevakta. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes.

Kommentarer til denne saken