Nettavisen: Ole Gunnar Solskjær har fått med seg den tidligere Start-treneren Mark Dempsey som trenerassistent. Det viser et bilde fra fredagens trening, som blant andre lokalavisen Manchester Evening News har lagt ut på sitt nettsted.

Dempsey har vært juniortrener i Manchester United tidligere, og han ble med Solskjær til Cardiff i 2014. Briten var også en liten stund trener med Solskjær i Molde, før han ble hovedtrener i Start. Etter å ha mistet jobben der tok han over Kongsvinger i 1. divisjon i juni, men på grunn av personlige årsaker flytter han hjem til England i november.

– Som de fleste vet, har jeg ikke følt meg bra i det siste, og datteren vår Maisie har følt at ting har vært tungt. Etter nøye og lange overveielser har vi bestemt oss for at det beste er å flytte hjem, sa Dempsey til lokalavisen Glåmdalen den gangen.

54-åringen spilte også for Manchester United da han var ungdomsspiller, og nå tyder det aller meste på at han blir en del av Solskjærs trenerteam i Manchester United ut sesongen.

Les også: Til angrep på Solskjær: - Verste som kan skje er å gi han United-jobben

Solskjær har fått en fantastisk start på managerkarrieren i Manchester United etter at det ble klart at han leder laget ut sesongen.

Den utleide Molde-treneren debuterte med 5-1-seier borte mot Cardiff, før det ble 3-1 hjemme mot Huddersfield på Old Trafford sist.