Finnmarkingen, realitykjendis, forfatter og foredragsholder Magnus Jackson Krogh (28) fra Kjøllefjord er bokaktuell i Sverige. Det er nå bekreftet at boken «ADHD: min verste fiende og beste venn» skal gis ut i nabolandet.

- Det var noen fra Sverige som ringte meg og ville oversette boken til svensk. Jeg trengte ikke lang betenkningstid på og jeg ville gi boken ut til et svensk publikum. Boken har slått veldig godt an her i Norge, og den har fått veldig gode salgstall, sier Kjøllefjordingen i en pressemelding fra ADHD-inspirasjon.no.

Boken «ADHD: min verste fiende og beste venn» ble utgitt i Norge 22. august i fjor. Finnmarkingen fikk stor mediaoppmerksomhet med denne boken. En oppmerksomhet som Jackson Krogh ikke hadde ventet seg.

- Overhode ikke. Jeg er veldig ydmyk overfor alle som har lest boken min, og samtidig er jeg glad for at jeg har klart å sette ADHD på dagsorden.

Seersuksess

Magnus Jackson Krogh har vært med i VGTV-serien, «Oljebarna», og nå skal han til New York og filme en ny sesong av en annen, men hemmelig, seersuksess for TVNorge. Et program som ikke vil rulle på skjermen med det første.

- Jeg har dessverre ikke lov å si noe enda, men jeg tror dette blir kjempemorsomt. Om jeg slår igjennom på verdensbasis må vi vente å se. ler Jackson Krogh.

Ny bok

Kjøllefjordingen har også bok nummer to på trappene. Den skal etter planen gis ut 2. mars.

- Boken heter «Bak masken» og tar for seg de ulike maskene vi bruker for å skjule hvem vi egentlig er. Boken handler igjen om psykisk helse, og hva sosiale spilleregler og janteloven har å si for de med diagnoser og psykiske problemer, sier forfatteren i pressemeldingen.

- Mange av oss gjemmer oss bak Facebook, Snapchat og andre sosiale mediene framfor å leve her og nå. Mange av oss har valgt å pynte på sannheten, for å lage et annet bilde av oss selv. Boken handler om hvordan vi kan kvitte oss med disse og få en bedre levestandard.