Gå til sidens hovedinnhold

- Det har blitt altfor mye rødvin, roser og brunkrem blant menn

Artikkelen er over 7 år gammel

VIDEO: Glamourmodell og sexspaltist Camilla Fors jakter på ekte mannfolk i nordlys.no sin nye serie «Heteropatruljen».

– Hva har «Heteropatruljen» på hjertet?

– Vi vil ha mer manndom og mindre feminisme blant menn. Det har blitt altfor mye rødvin, roser og brunkrem blant menn, som egentlig burde drukket øl og sett på fotball sammen med kameratene sine.

– Og du har påtatt deg oppdragelsesoppdraget. Hvorfor?

– Fordi jeg gjerne vil bidra i prosjekter i byen. «Heteropatruljen» er en artig serie. Nå har jeg flyttet hjem, forhåpentligvis for godt, og derfor var det artig å bli spurt. Arbeidet med serien har gjort kjent med artige tromsøprofiler. Jeg synes henvendelsen og oppdraget var for godt til å la være, og hva ville vel en slik serie vært uten en glamourmodell!

– Og da må du beskrive den perfekte mannen for deg?

– Mannemann. Barsk, men med noen sterke sider, for han skal jo ta vare på meg.

– Har du truffet ham?

– Ja, jeg har kjæreste.

– Så kandidatene i «Heteropatruljen» trenger ikke å ha forhåpninger?

– Haha, de er dessverre opptatte de også. Ellers hadde jeg nok prøvd meg. For her er det mange flotte karer! Byens ordfører, for eksempel. Han skal vi være stolt av. Flørten jeg hadde med ham viser absolutt nye sider ved den kjekke mannen.

LES OGSÅ: Full fest for "Heteropatruljen"

– Hva med dine sider?? Hvem er egentlig Camilla??

– Alt jeg har gjort tidligere er bygd opp rundt rollefiguren Camilla Fors. Men egentlig er jeg ei rolig, litt sprø og hardarbeidende jente som liker å ha det gøy. Akkurat nå prøver jeg å etablere meg i Tromsø hvor jeg tar gymnasfagene jeg aldri fikk tatt, med mål å starte på høyere utdanning. Akkurat hva, er usikkert, men jeg blir i?Tromsø. Her er det mange interessante studieretninger. Ellers er jeg ei alminnelig hestejente, som dessverre har måttet selge hesten på grunn av dårlig tid. Litt trist, selvsagt, etter 13-14 år, så den hobbyen og fritidsinteressen tar jeg helt sikkert opp igjen. Etter at tilværelsen her har stabilisert seg igjen som student, frilanser og skribent.

– Så sexspalten din i FHM fortsetter?

– Jeg har fornyet kontrakt der to ganger og kommer nok til å fortsette. Den jobben er morsom. Det er gøy å få harselere rundt sex og samliv. Vi må ikke se så seriøst og problematiserende på temaet. Min spalte er mer som kåserier med historier fra mitt eget liv. Og venner og bekjentes.

– ???

– Fortellerstilen er løssluppen, så folk som forteller meg historier kan fort havne på trykk. Anonymt selvsagt.

– Tematikken er alltid pirrende. Og tilbakemeldingene?

– Leserne liker at jeg tar opp ting folk snakker om, ofte ting de holder for seg selv.

– Camilla Fors er for de fleste glamourmodellen som ble kjent gjennom realityshow og som kjæresten til «Rikingen»?

– Det er helt greit om noen tro at jeg bare er slik. Det er jo dette jeg har tjent penger på. Privat er jeg bare Camilla Margrethe.

– Det går mot «Heteropatrulje»-premiere og helg. Hva er dine planer?

– Jeg gleder meg til seriestart og tror folk vil se humoren og møte mange flotte mennesker. Jeg skal gå nattevakt i helga, Og det blir flott.

Kommentarer til denne saken