Gikk ned 80 kg.

BLE NY: Tromsø-kvinnene Beathe, Inger og Tove viste fram sitt nye jeg under showet i Tromsø tirsdag.

BLE NY: Tromsø-kvinnene Beathe, Inger og Tove viste fram sitt nye jeg under showet i Tromsø tirsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

– Dette har endret livskvaliteten min og gjort mye for min selvtillit, sier Beathe Sivertsen (t.v.).

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Tirsdag ble det arrangert et show utenom det vanlige på Clarion Bryggen hotell i Tromsø. Fire bedrifter med kvinnelig ledelse har i høst gått sammen for å gi Beathe (39), Inger (53) og Tove (64) en ny vår.

Under showet fikk 240 frammøtte se resultatet.

– Vi har ønsket å rette fokus mot vårt lokalsamfunn, altså nordbyen i Tromsø, og samtidig gjøre noe for disse kvinnene. Det handler om vitalisering i begge tilfellene, sier initiativtaker Bente Holtan Openshaw ved Tromsø private sykehus (tidl. Klinikk Stokkan).

Flere bedrifter

Sammen med P.A. Næsvold sko, Dina damemoter og Cosmo frisør, som alle ledes av kvinner, gikk hun i gang med planleggingen av et makeover-show for tre godt voksne kvinner.

– Vi ville klare oss selv, og det ble altså et show for, av og med kvinner, sier Holtan Openshaw, som selv var konferansier under arrangementet.

– Vi ville dessuten ikke ha med lange og magre jenter fra modellbyråene, men kvinner man kan identifisere seg med. Og i tillegg til de tre som har fått makeover, hadde vi altså fem kvinner i alle fasonger, størrelser og aldre, fra 21 til 65 år, på catwalken under motevisningen, sier Holtan Openshaw.

Lokaler

Clarion Bryggen hotell stilte velvillig med lokaler til showet.

– Og da vi la ut gratisbillettene ble alle 240 revet vekk med en gang. Og alle har fått goodybags med alt fra ansiktskrem til skokrem, smiler hun.

De tre som har vært under behandling ble stylet av frisører og med klær og sko fra de andre bedriftene som har vært med.

– I tillegg gjør vi altså dette for å vise at det ikke bare er sørbyen som er spennende i Tromsø sentrum.

Gått ned 80 kilo

Beathe Sivertsen er en av dem som har fått en makeover i høst.

– For meg har dette vært en veldig, veldig fin opplevelse. Jeg har gått ned 80 kilo de siste seks årene, og det har gjort at jeg har blitt veldig markert i ansiktet. Blant annet har jeg fått dype linjer fra nesen og nedover, og det har gått utover livskvaliteten, rett og slett, sier 39-åringen.

– Jeg har kjøpt vidunderkremer i dyre dommer, men det har ikke hjulpet stort. Likevel måtte jeg tenkte meg godt om før jeg ble med på dette. Jeg er ikke typen som bare hopper på sånt bare for å gjøre det, og det er jo mange fordommer mot denne typen behandling. I tillegg er jeg i utgangspunktet ganske redd for sprøyter, smiler Sivertsen.

– Til slutt dro jeg ned for å ta en prat med dem, og der ble jeg møtt på en utrolig god måte av fantastiske folk. De var ærlige og forberedte meg på at resultatet ikke nødvendigvis ble slik jeg drømte om, at jeg ikke måtte forvente mirakler. Men for meg ble det et mirakel, og jeg kan ikke få rost dem nok. Jeg kan virkelig anbefale andre dette hvis utseendet deres går ut over livskvaliteten.

Det lille ekstra

Bente Holtan Openshaw sier at det aldri har vært snakk om å gjøre noen ekstrem makeover, men heller å gjøre det lille ekstra som kan gi kvinner – og menn – en vitalisering.

– Det har derfor ikke vært på tale med operasjoner, men behandling med botox, restylane og peeling. Og med det ville vi avmystifisere det folk ser på TV, der kjendisene ofte gir et forvrengt bilde av hva dette er, fordi de overdriver bruken veldig.

Artikkeltags