Mack ølbryggeri har fått avtale med Lokalbrygg AS, en bedrift som selger lokalt øl over internett.

Mack er ikke de eneste nordfra som sikret seg avtale, også Harstad Bryggeri og Qvænbrygg i Vadsø vil nå distribueres på nett via Lokalbrygg.

Med dette passerer Lokalbrygg 40 bryggeriavtaler. Til sammen tilbyr nå Lokalbrygg over 250 merker med lokalt øl – og som da selges på internett, skriver Lokalbrygg i en pressemelding mandag morgen.

– Dette er lokale bryggerier som representerer høy kvalitet. Det er lokale merkevarer som kan dette med lokalt innhold. Kortreist drikke og kultur av beste sort, sier daglig leder Eirik Tomter i Lokalbrygg AS.

– Og det er en glede å bistå de lokale bryggeriene med å styrke deres distribusjon og tilgjengelighet. Vi hjelper dem – og de hjelper oss. Sammen tilbyr vi tradisjonsrike kvalitetsprodukter, med lokale smaker, sier Eirik Tomter.

Lokalbryggs mål er å tilgjengeliggjøre salg av lokalt øl via nettet til flest mulig nordmenn over 18 år. Det vil si til rundt 4,2 millioner nordmenn.

– Vi ønsker at nordmenn skal få muligheten til å kjøpe lokalt norsk øl med rundt 250 sorter øl i utvalget fra rundt 40 bryggerier. Mangfold og valgfrihet, sier Eirik Tomter.