Gå til sidens hovedinnhold

- Det var ikke helt bra

Artikkelen er over 5 år gammel

Ordføreren beklager etter ampert kommunestyremøte.

Ikke gå glipp av noe! Få Nordlys+ her!

I onsdagens kommunestyre i Lyngen gikk det litt vel varmt for seg.

- Det ble litt dårlig stemning. Uten at det ble ampert på noe vis, men jeg fikk kritikk for min oppførsel, sier ordfører i Lyngen Dan Håvard Johnsen til Nordlys.

Dermed så han seg nødt til å posten en offisiell beklagelse i en video på Facebook-siden til Lyngen tverrpolitiske liste.

I videoen sier han:

- I går hadde vi kommunestyremøtet og da tok jeg med meg tempoet med inn på møtet. Det var ikke helt bra.

Han ytrer at det var han selv som tok initiativ til beklagelsesvideoen da han umiddelbart merket at det var behov for det.

- Hver fredag poster jeg en video der jeg informerer om hva som har skjedd den siste uken. Disse videoene pleier å nå ut til 5-600 personer, mens denne foreløpig er sett av 1500. Trolig vil den raskt overstige 2000, forteller Johnsen.

Kritikken kom etter at folk mente han strupte debatten. Han skal ikke ha latt debatten gå sin gang i saken om kystsoneplanen.

- Og dette beklager jeg på det sterkeste. Det er ikke slik jeg skal opptre som ordfører og jeg tar selvkritikk til dette. Jeg stiller høyere krav til meg selv, sier ordføreren.

Nå beklager han altså til de oppmøtte.

- Det er jo mange som bruker av sin fritid på dette så jeg beklager til de og til ungdomsrådet og administrasjonen. Men det må være lov å gjøre feil, det gjelder bare å lære av de, avslutter Dan Håvard Johnsen.

Kommentarer til denne saken