To personer delte lørdagens lotto-pott og fikk hele 7 025 355 kroner hver. En av dem var en mann fra Tromsø, som ikke tok telefonen da de ringte fra Hamar.

Da han ringte tilbake, ble han svært overrasket over å komme til Norsk Tipping.

Nytt hus

Norsk Tipping kan melde om at det var en svært glad tromsøværing som til slutt forsto at han hadde vunnet syv millioner kroner.

- Jeg er nesten litt småsvett altså. Dette var utrolig godt! Det kjennes så bra altså! Dette gir oss muligheten til nytt hus, sier Tromsø-mannen til Norsk Tipping.

Vinnerkupongen kjøpte mannen på Narvesen på Jekta.

- Helt ufattelig

Den andre vinneren var en mann fra Kristiansand. Han var opptatt med barnebarnet da telefonen kom.

- Jeg så at jeg hadde et par riktige tall skjønner du, men så måtte jeg dytte fart og glemte hele Lotto-rekka, sa sørlendingen og la til:

-  Det er helt ufattelig! Jeg vet ikke om dette går helt opp for meg. Herremin! Helt utrolig, så bra!

Joker-vinner fra nord

Det var flere vinnere fra nord denne lørdagen. Mary Ann Johnsen fra Finnmark ble Joker-millionæren.

De informerte henne om at hun var trukket ut til lørdagens Joker-kandidat. Men reaksjonen var ikke ulik mange andre som får en slik uventet oppringning:

– Jeg har en følelse av at du narrer meg? sa hun nemlig til Norsk Tipping.

Tanaværingen var garantert en premie på hele 703.000 kroner, mens toppremien denne kvelden var på 3.517.000 kroner. Den heldige spilleren lot det være opp til Embla å gjøre de logiske valgene. Etter hvert så det temmelig mørkt ut da Embla tok feil fire ganger før det siste tallet sto igjen, medgir hun overfor Norsk Tipping.

– Ja, det så dystert ut en stund, fortalte den glade kvinnen fra Tana til Norsk Tipping i etterkant av trekningen.

Men jokeren lå under det siste tallet, og Mary Ann kunne dermed juble over å bli 3,5 millioner kroner rikere.

Tror på ny gevinst

Hva hun nå skal bruke millionene på må hun tenke nøye på, har hun ikke bestemt seg for. Hun sier at hun helt sikkert finner en god måte å fordele dem på. 

– Tusen takk, dette var en fin telefon å få, kanskje vi snakkes igjen, ler Mary Ann før hun fortsetter feiringen i stua.