Gå til sidens hovedinnhold

Heidi solgte kupongen som gjorde Tromsø-kvinne til lottomillionær: - Utrolig gøy

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag kveld ble det klart at en kvinne fra Tromsø vant over fire millioner kroner i Vikinglotto.

Norsk tipping fikk tak i kvinnen på andre forsøk, og da de spurte henne om hun hadde sjekket Lotto-kupongen sin, svarte hun:

- Ja, den så veldig bra, sa Tromsø-kvinnen, som ønsker å være anonym.

- Unner henne premien

Bongen kjøpte hun på Isaksens Kiosk i Ramfjordbotn. Innehaver av kiosken, Heidi Isaksens, forteller at hun har en sterk mistanke om hvem den heldige vinneren er.

- Men hun ønsker å være anonym, og det skal jeg respektere. Jeg er så glad på hennes vegne og unner henne premien.

Til Norsk Tipping sier den nybakte lottomillionæren at hun spiller på en fast kupong, som hun tidligere har vunnet på.  

- Det var jammen godt jeg rakk det, for dette er en fast kupong og jeg kjenner tallene. Ville vært ille om jeg ikke hadde levert. Jeg vant 9000 kroner en av de første gangene jeg leverte kupongen for 11-12 år siden, og da bestemte jeg meg for å fortsette med den. Og nå slo den til.

Kvinnen kjøpte bongen på kiosken onsdag ettermiddag. Det var Isaksen selv som sto i kassen da vinnerkupongen ble kjøpt. Så lenge hun har drevet kiosken, har de aldri hatt noen kunder som har vunnet så mye penger.

- Vi har hatt en person som har vunnet mye mens jeg har drevet. Han vant 250.000 kroner på fotball-tipping. Jeg har imidlertid hørt at før jeg overtok kiosken var det flere kunder som hadde vunnet mye penger på spill. Så Isaksens kiosk er ingen dårlig kiosk å tippe i, sier Isaksen og ler.

Hun forteller at de foreløpig ikke har planlagt noen feiring, men skal henge opp noen plakater som gratulerer vinneren.

- Da jeg fikk beskjed om at kupongen ble kjøpt på vår kiosk, tenkte jeg: «Jess, så utrolig gøy.»  Det er selvsagt veldig flott for kiosken å ha en kunde som vinner, men dette sprer også glede i hele bygda.

Tok ikke telefonen

Den heldige vinneren rakk faktisk ikke telefonen da Norsk Tipping ringte onsdag kveld. Hun sjekket imidlertid nummeret, og fikk sine mistanker, og sjekket deretter kupongen.

-  Det er helt utrolig, sier hun til Norsk tipping.

Kommentarer til denne saken