Studentene er best i byen

AVGJORDE: TSI-keeper Hallvard Angelsen (t.h) ble avgjørende for utfallet i lokalderbyet mot Bravo onsdag kveld. Her gratuleres han av Bravos nøkkelspiller Simen Østgård Gabrielsen.

AVGJORDE: TSI-keeper Hallvard Angelsen (t.h) ble avgjørende for utfallet i lokalderbyet mot Bravo onsdag kveld. Her gratuleres han av Bravos nøkkelspiller Simen Østgård Gabrielsen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vant «årets klart viktigste kamp».

DEL

TSI slo byrival Bravo 25-22 i en seriekamp i 2.divisjon i håndball onsdag kveld. Den seieren henger høyt.

- Du aner ikke! I fjor lekte vi med dem her i Krafthallen, så ble det uavgjort i Tromsdalen. Tittelen som  «best i byen» var åpent for å gripe, og vi klarte det med en kjempegod kamp defensivt. Vi sa det før kampen, at dette er årets klart viktigste kamp. Vi er glade studenter som koser oss med håndballen. Tabellposisjon betyr litt, vi vil vinne hver kamp, men dette er først og fremst prestisjekampen i hele sesongen, sier TSI-keeper Hallvard Angelsen til Nordlys.

Avgjørende redninger

Han sto en glimrende kamp, og ble avgjørende for utfallet.

- All ære til Hallvard, han sto en kanonkamp. Jeg vet ikke hvor mange redninger han hadde, men det var mange. Jeg tror han hadde en redningsprosent på 70 i første omgang. Han tok i alle fall alt fra meg. 25 mål i mot er greit nok for vår del. Det er fremover det stopper for vår del. Vi skjøt for dårlig, og det må vi bare hjem og øve på, sier Bravo-spiller Simen Østgård Gabrielsen.

TSI-målvakten var tilfreds.

- Jeg var veldig fornøyd med første omgang. Så falt jeg litt ned, sammen med laget i andre. Men det ble bedre etter en time out. Jeg fikk tatt en straffe og en hundre prosent da vi var fire mot seks mot slutten, det smakte veldig godt, sier Hallvard Angelsen.

Den tidligere eliteseriespilleren i BHK mener tap i lokalderbyet svir ekstra.

- Selvfølgelig. Det handler om å være best i byen. Det betyr litt ektra. Vi har en returkamp i Tromsdalshallen, der skal vi ta dem.  Men har man ikke full klaff, så går det som det her. De viste at de viirkelig ville det. Vi falt ned for mye, sier Østgård Gabrielsen.

Hjalp motstanderen

På andre siden jublet TSI for prestiasjeseieren.

- Det er fjerde gang jeg er med på å slå Bravo i løpet av seks år, så det skjer ikke så ofte, smiler Hallvard Angelsen.

Legestudenten takket for rosen fra Østgård Gabrielsen med å bistå han med medisinsk assistanse etter kampen. Bravo-spilleren bristet trolig et ribbein i harde sluttminutter.

TSI-BRAVO 25-22 (13-8)

Mål TSI: Petter Børge Karl Klevstad 5, Sondre Hansen 5 (2), Truls Johnsen 4, Jakob Reistad 3 (1), Erik M. Svensson 2, Magnus Granaas 2, Ørjan Steffensen 2, Ola Eliassen 1.

Mål Bravo: Simen Østgård Gabrielsen 7 (1), Thomas Hay 7 (1), Morten Forøy 3 (1), Håvard Hamnes 2, Stig Mikalsen 1, Odin Kaldhol 1, Mikael Brekmo 1. Utvisninger. TSI 4x2 min, Bravo 2x2 min. Dommere: Morten R. Sæther og Rpy Svartsund. Tilskuere: 150.

Artikkeltags