Skal søke i elv etter savnet dame

DEL

Mannskaper fra en rekke etater og foreninger fortsetter søket etter den savnede damen i Sørreisa. Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Målselv brann og redning, forsvaret og politietvil være med i søket. Ifølge politiet er det planlagt søk langs og i Gumpeelva samt fjellene Storlifjellet og Tverrfjellet.

Tidligere i dag gjorde det lave skydekket at søk fra lufta  etter den savnede kvinnen i 80-årene i Sørreisa ble utsatt.

Nå er det lettere i været og et helikopter fra Forsvaret settes nå inn både for å fly mannskaper opp i fjellet og også for å bistå i selve søket.

Søket langs elvebredden er allerede i gang og Målselv brann og redning skal bistå med båt og undervannskamera for søk i elva.

Operasjonsleder Per Arve Aas i Troms politidistrikt sier til Nordlys at det er rundt 20 personer med i søket og at han regner med at søket vil på til det mørkner.

Han sier at politiet også gjør andre etterforskningsskritt i saken.

I helga ble det lett med store styrker etter kvinnen   i Gumpdalen med blant andre Heimevernet Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret. Forsvaret  stilte med personell, ATV-er og et Bell-helikopter.

Det var fredag kveld at leteaksjonen ble igangsatt etter at familien sendte en bekymringsmelding. De hadde ikke vært i kontakt med kvinnen siden tirsdag.

Artikkeltags