Innleggene er hentet fra Gamle Tromsø-gruppa på Facebook med 11.000 medlemmer, der 400 personer så langt har kommentert det nye Kystens hus. Innleggene er anonymisert.

- Det der Perpeetum-teltet like ved Tromsdalskirka blir nesten vakkert i forhold.

- Kult og moderne bygg. Mye bedre enn å lage et nytt bygg som etteraper arkitektur fra en svunnen tid. Hadde Tromsø hatt et helhetlig utseende i utgangspunktet kunne man sagt noe om det passer inn eller ikke, men sentrum har jo alltid vært et arkitektonisk lappeteppe.

- Praktbygg

 

- Kanskje de kunne pynte opp Tromsdalen også sånn at Tromsdalingan også får et praktbygg de kan være stolte av.

- Det svarte bygget der er det styggeste bygget i byen. Så gratulerer til arktiektene som har klart å ødelegge et historisk gammalt kvartal med en svart koloss. Det glir ikke inn."bygget skal være et uttrykk for den tida det er bygd i" Og hvilken tid er det? Må vi absolutt bygge monumenter over IS herjinger i Syria i Tromsø?

- Kjæmpeflott!

- Faktisk kjæmpeflott !! Bevis på at Tromsø ikkje står på stedet hvil,men ser fræmover. Riv mye av driten rundt ( Møllergården og Riebergården) å bygg nytt i samme stilen som "nye" Domus...

- Stilig bygg. 
Bra at arkitektene har tenkt utradisjonelt og ikke bare tegnet et bygg som forsvinner blant de andre "rorbuene".
Bygget vekker oppsikt, noe som sikkert var meningen.
Ha i bakhodet at Ishavskatedralen - norges mest fotograferte katedral, og Fokus ikke akkurat vekket begeistring da de ble reist, de passet liksom ikke inn. (forkortet)

Han Gammel-Erik...

- Et av de styggeste, moderne byggene jeg noensinne har sett. Syns faktisk gamle Domus var langt mindre skjemmende. Kan ikke tenke meg at noe sånt hadde blitt akseptert midt i sentrum av noen andre byer i Norge. Arkitekten fra Bærum kan ikke ha noe særlig nært forhold til Ishavsbyen... Og den fargen....

- Et hvert bygg bør jo være bygd etter sin samtids byggeskikk, funksjonalitet, bruksområde, å ikkje minst ha ei viss kunstnerisk utforming. Æ syns dette bygget har alt det der, så får man mene det man vil om det e fint eller ikkje. Kor kjedelig hadde det ikkje vært om det kun blei bygd i sveitserstil i Tromsø, hæ...??

- Han gammel-Erik, det der ser helt jævlig stygt ut! At det går an å godkjenne nåkka sånt!!!