Visuell Savoy i kveld

Artikkelen er over 15 år gammel

Da ekteparet Waaktaar-Savoy møttes, drev Paul utelukkende med musikk, mens Lauren kun konsentrerte seg om film. I kveld får vi se resultatet av deres samarbeid under deres «visuelle konsert» på Driv.

DEL

– Vi gleder oss kjempemye til å spille i Tromsø. Jeg har vært i byen tidligere og jeg husker den som et nydelig sted ved havet, sier Lauren Waaktaar-Savoy.

I kveld står hun sammen med ektemann Paul, tidligere låtskriver og gitarist i A-ha, samt resten av Savoy på scenen på Driv i Tromsø.

– Da jeg og Lauren møttes hadde vi et ønske om å kombinere det vi drev på med på hver vår kant. Hun holdt på med film, og jeg med musikk. Når vi gjennomfører live-konserter lar dette seg gjøre på en perfekt måte. Vi har et stort visuelt lys- og filmshow i tillegg til musikken. Jeg synes at låtene jeg lager har et filmatisk preg, så dette funker bra, sier Paul Waaktaar-Savoy.

Bandet er nå ute med sitt femte album. Det har ganske enkelt fått tittelen «Savoy». Singelen fra denne skiven «Whalebone» har gått sin seiersgang over eteren.

– Vi kommer til å spille låter fra alle albumene. Det som er gøy med å spille live er at vi kan se ut på publikum å oppdage at folk synger med på ulike låter, sier han.

– Under konserten i Tromsø skal vi også spille vår nye singel «Empty Of Feeling» for første gang live, sier Lauren Waaktaar-Savoy.

Artikkeltags