Wyclef Jean kommer til Tromsø:- Største artisten vi har hatt noensinne

VERDENSBERØMT: Den verdensberømte artisten, Wyclef Jean kommer til Tromsø 16.november. Han opptrer live på The Edge.

VERDENSBERØMT: Den verdensberømte artisten, Wyclef Jean kommer til Tromsø 16.november. Han opptrer live på The Edge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

16. november kan du oppleve den verdensberømte artisten, Wyclef Jean, live på The Edge i Tromsø.

DEL

Superstjernen står blant annet bak bandet The Fugees, og har laget noen av verdens største hits i samarbeid med blant annet Michael Jackson, Queen, Mick Jagger, Paul Simon, Earth, Wind & Fire, Kenny Rogers og Tom Jones.

Største artisten vi har hatt

– Det er den største artisten vi har hatt på The Edge hittil. Han står bak låter som er kjent over hele verden. Den siste kjente låten gjorde han sammen med Avicii. Det er en artist de aller fleste har et forhold til på en eller annen måte. Billettene kommer nok til å forsvinne ganske raskt, forteller Øyvind Alapnes, hotelldirektør ved The Edge.

(Saken fortsetter under bildet)

STORT: Hotelldirektør på The Edge,  Øyvind Alapnes forteller at det er den største artisten de har hatt på The Edge hittil. Endelig har de gleden av å kunne fortelle at han kommer til Tromsø.

STORT: Hotelldirektør på The Edge, Øyvind Alapnes forteller at det er den største artisten de har hatt på The Edge hittil. Endelig har de gleden av å kunne fortelle at han kommer til Tromsø. Foto:

Videre forteller han at de også er godt fornøyd med oppvarmingsbandet, og djen som skal spille på etterfesten 16. november.

-Vi har booket Elektropopduoen SNÖ fra Tromsø  som oppvarmingsband, og dj Poppa Lars skal spille på etterfesten. En annen grunn til at dette blir en stor dag, er at jeg har bursdag den dagen. Det er jo den beste bursdagsgaven man kan få, sier Alapnes spøkefullt.

Stort å varme opp

Hallvar Agersborg fra SNÖ synes det er en ære å få lov til å varme opp for den verdensberømte artisten Wyclef Jean. Han forteller at han har vokst opp med musikken, og hatt en hemmelig drøm om å lage en nordnorsk cover av den kjente låten "911".

- Nå får vi i stedet oppleve den og de andre hitsa live, og det føles helt utrolig å skulle varme opp for en global superstjerne som Wyclef Jean. Snö gleder seg massivt, både som artister og publikum, forteller Agersborg.

Konserten vil finne sted i storsalen på The Edge og har plass til 1500 personer. Etter konserten blir det etterfest på hotellet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken