Her er første headliner til Winterland-festivalen

Cheat Codes er headliner på vinterens Winterland-festival i Fløyahallen.

Cheat Codes er headliner på vinterens Winterland-festival i Fløyahallen.

- En av verdens største EDM-artister.

DEL

Fredag fortalte Rakettnatt at de satser tungt på en musikkfestival i vintersesongen i Tromsø. Winterland skal gå av stabelen 22.23.-februar, og konsentrerer seg om electronic dance music (EDM)-sjangeren.

Tirsdag slapp festivalen sin første headliner: Cheat Codes fra Los Angeles.

- Vi er utrolig stolte over å ha fått til denne bookingen. Det er gøy at vi kan lokke store internasjonale navn til Tromsø, sier Stian Johansen i Rakettnatt.

Gruppen har over 2,3 milliarder strreams på Spotify, og Winterland-arrangørene sier de er blant de største navnene i sjangeren akkurat nå. Musikken deres beskrives som en variasjon mellom varme popmelodier og store «house-bangers».

I etterkant av det første Winterland-arrangementet, som ble arrangert i januar i år, sendte arrangøren ut en spørreundersøkelse til 400 publikummere, der de blant annet ble oppfordret til å komme med ønskeartister.

- Cheat Codes var en av de store gjengangerne i tilbakemeldingene fra publikum. Så det var et av de første navnene vi undersøkte når vi skulle planlegge programmet til neste års arrangement. Forhåpentligvis er det mange som er begeistret for denne bookingen.

Winterland kommer til å fortsette å slippe artister fremover. De har allerede startet billettsalget, og sier det i løpet av få dager er solgt flere hundre festivalpass.

- Cheat Codes lager musikk som lager liv og gjør publikum i godt humør. Det kommer til å være masse pyro, lys og effekter og det er perfekt for det vi prøver å få til med Winterland.

Artikkeltags