Trekker seg fra Idol

- Jeg kjenner at jeg har dårlig samvittighet både overfor dommerne som har hatt sånn troen på meg, og ikke minst overfor de som har heiet på meg og stemt på meg. Foto: THOMAS REISÆTER/TV 2

- Jeg kjenner at jeg har dårlig samvittighet både overfor dommerne som har hatt sånn troen på meg, og ikke minst overfor de som har heiet på meg og stemt på meg. Foto: THOMAS REISÆTER/TV 2

Artikkelen er over 4 år gammel

Stine Jakobsen (19) fra Senja velger å trekke seg fra Idol før finalerundene starter førstkommende fredag.

DEL

Stine Jakobsen (19) fra Senja gikk videre til finalerundene fra den andre av årets fem semifinaler. Nå velger hun å trekke seg fra konkurransen. Det melder TV2.

- Dette har vært en utrolig tøff avgjørelse. Jeg har hatt det vanvittig gøy så langt i konkurransen, og hadde gledet meg til å få oppleve finalerundene. Etter nøye vurderinger har jeg imidlertid kommet til at jeg ikke vil klare å kombinere Idol-deltakelsen med skolegangen, og skolen betyr veldig mye for meg akkurat nå. Selv om skolen min har vært velvillige med å prøve å legge til rette for at det skulle gå, og jeg har håpet i det lengste at jeg skulle klare få til begge deler. Til slutt kjente jeg likevel at jeg ville ha mistet for mye ved ikke å kunne følge undervisningen på vanlig måte, sier Stine Jakobsen.

- Jeg kjenner at jeg har dårlig samvittighet både overfor dommerne som har hatt sånn troen på meg, og ikke minst overfor de som har heiet på meg og stemt på meg. Jeg er utrolig takknemlig for alt de har latt meg få oppleve så langt i konkurransen, og vil alltid ta det med meg. Jeg kommer selvsagt til å fortsette å synge, men venter med satsingen til jeg finner et tidspunkt som passer bedre for meg. Drømmen om Royal Albert Hall lever absolutt videre. Det blir selvsagt leit å forlate de andre finalistene og den fine gjengen i Idol-crewet. Det har vært et tøft valg å ta, men jeg kjenner at dette er riktig prioritering for meg nå. Jeg ønsker alle de andre finalistene lykke til videre, og jeg skal heie på dem alle sammen! Det er en fantastisk dyktig og herlig gjeng, sier Stine.

- Voksent valg

- Vi synes selvsagt det er utrolig synd å miste Stine, hun er ei flott jente med et stort talent som det har vært en fryd å ha med! Men vi har samtidig forståelse for at livet er mer enn Idol, og synes det er voksent av henne å ta denne avgjørelsen nå før vi går i gang med finalerundene, sier TV 2 presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad, i ei pressemelding.

Får Stines plass

Stines avgjørelse har naturlig nok gitt TV 2 og produksjonsselskapet Monster noen ekstra utfordringer fire dager før første finalerunde i Chateau Neuf.

- Vi skal starte finalerundene på fredag med ti finalister uansett. Hvem som overtar Stines plass blir klart i løpet av kort tid, sier Laastad.

Artikkeltags