Gå til sidens hovedinnhold

Se Violet Road-videoen her

Artikkelen er over 10 år gammel

Tromsøbandet Violet Road har fått hjelp av selveste Nils Gaup til sin rykende ferske video. Se videoen her!

– Det er veldig godt å komme i gang igjen. Dette blir nok siste singelen før skiva kommer, sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg til Nordlys.

Singelen «Can you hear the morning singing?» er velkjent for de fleste som kjenner Violet Road. Låta brukes ofte som avslutningssang på konsertene deres, og har skyhøy allsangfaktor. Ikke et tilfeldig singelvalg?

– Altså, vi velger ikke låten de færreste klapper til, for å si det sånn. Men det handler vel mer om tidspunktet. Det er juni, det er sommer og sol, dette er en lett låt. Vi følte det passa bra, sier Holmstad-Solberg.

Sammen med resten av bandet, kåfjordbrødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg, spilte Holmstad-Solberg inn musikkvideo til singelen for noen helger siden.

Feelgood-video

– Videoen er regissert av Nils Gaup og har blitt helt strålende. Vi spilte den inn på Spåkenes, et nydelig nes i Kåfjord kommune. Vi ville ha den settinga, naturen er helt fantastisk. videoen handler om det låta er om. Når klokka er fem på morgenen, når noen er lei, mens andre vil fortsette å synge. Det gode stemninga!

Bandet er spent før videoslippet.

– Jeg har vært spent i et halvt år nå. Jeg har veldig lyst til at dette skal gå veien. Sangen er jeg trygg på, vi vet mange liker den. Videoen blir det spennende å få tilbakemeldinger på, sier Holmstad-Solberg.

Album til høsten

Går alt som planlagt slippes Violet Roads debutskive på plateselskapet Playroom, der Jan Fredrik Karlsen sitter ved spakene, i månedsskiftet september-oktober.

– Vi håper på litt oppmerksomhet sørfra. Det jobbes knallhardt, men det er ingen som har noen tryllestav, sier vokalisten.

Tiden fram til plateslippet blir travel for bandet. Nord-Sverige-turne er neste på lista, før festivaljobbing og en haug med promoarbeid skal gjennomføres.

Men aller først; singel og musikkvideoslipp.